cookie-og-privatlivspolitik
Viborgs Jakob Bonde Jensen (th) har scoret to gange i denne sæson mod sine tidligere holdkammerater fra Nykøbing FC.
Foto: Flemming K. Karlsen, arkivfoto

Sport

- Der bliver ikke delt gaver ud

Det slår tidligere NFC-spiller Jakob Bonde Jensen fast før mødet med sin barndomsklub.
06. juli 2020 kl. 10:55 Af Thomas Jensen

Annonce

VIBORG - Det gør da ondt at se drengene ligge og rode rundt dernede, men jeg må beklage.

- Der bliver ikke delt gaver ud fra vores side, siger den tidligere NFC-spiller Jakob Bonde Jensen før aftenens opgør på Energi Viborg Arena mellem Viborg FF og Nykøbing FC.

- Vi har selv brug for pointene i den anden ende af rækken, da vi har smidt lidt ærgerlige point, lyder det fra Jakob Bonde.

Viborg har ambitioner om at rykke op i Superligaen igen, men i denne sæson ser det ud til, at Vejle er smuttet fra dem, selv om vejlenserne viser ustabilitet lige nu, så er der fortsat syv point mellem de to hold med kun fem kampe tilbage.


Spinkel oprykningschance

- Chancen er lille, men vi skal stadig gøre alt for at hente dem, understreger Jakob Bonde, der i samme åndedrag pointerer, at man selv har muligheden for at formindske afstanden, når man møder netop Vejle i næstsidste spillerunde.

- Vejle har været bedre til at tage de "grimme" sejre på et enkelt mål, selv om de har været pivringe, hvor vi måske kun har spillet uafgjorte kampe i de opgør, hvor det ikke rigtig kører for os, fortæller Jakob Bonde.

Han fremhæver den seneste kamp i Næstved, hvor man kun fik uafgjort 2-2, og ikke spillede nogen særlig god kamp.

- Vi skal hæve niveauet i forhold til kampen i Næstved, mener Jakob Bonde, der godt er klar over, at NFC er et såret dyr lige nu efter blamagen på 0-4 mod Fremad Amager i onsdags.

- Men man skal aldrig afskrive NFC. Når de rammer dagen, så er de uhyggelig gode, og jeg kender også NFC, de vil kæmpe til sidste blodsdråbe for alle de point, de kan få.

- Så jeg har da en klar forventning om, at de kommer herop og vil levere en trodsreaktion i forhold til kampen mod Fremad Amager, siger Jakob Bonde, der håber, at NFC redder livet i 1. division.


Håber NFC klarer sig

- Jeg vil altid have et godt forhold til NFC og følger dem stadig tæt, så selvfølgelig håber jeg på, at de klarer den, men det bliver uden hjælp fra os i aften, understrger Jakob Bonde, der forventer, at han må ned i midterforsvaret til aftenens opgør, da den holllandske midtstopper, Lars Kramer, har karantæne.

Bonde har vekslet lidt mellem forsvar og midtbane men beholdt sin målfarlighed, da han er noteret for syv sæsonscoringer. To af dem sat ind i de to tidligere kampe mod NFC i denne sæson, som Viborg har vundet med 3-0 og 2-1.


Et år tilbage

Jakob Bonde har stadig et år tilbage af sin kontrakt med Viborg. Han skiftede fra NFC til Viborg på transfervinduets sidste dag i august 2018.

Der er kampstart kl. 18:30, og kampen kan ses direkte på TV3 Sport.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce