cookie-og-privatlivspolitik
Forlængelsen af kontrakterne med blandt andre Sofie Flader (billedet) har givet mere ro i NFH's spillertrup, vurderer cheftræner Jakob Larsen.
Forlængelsen af kontrakterne med blandt andre Sofie Flader (billedet) har givet mere ro i NFH's spillertrup, vurderer cheftræner Jakob Larsen.
Foto: Claus Hansen

Sport

- Det har givet ro på bagsmækken

De tre nylige kontraktforlængelser har givet Jakob Larsen tro på fremtiden.
08. januar 2022 kl. 22:00 Af Thomas Lærke Jensen

NYKØBING Det har været en smule usikkert, hvad der skulle ske i NFH efter denne sæson, da hele ni spillere potentielt kunne forlade klubben ved kontraktudløb.

Men en ny formand i skikkelse af John Brædder ved roret, en forlængelse af hovedsponsoraftalen med Scandlines og kontraktforlængelser med profilerne Kristina "Mulle" Kristiansen, Sofie Flader og Nikita van der Vliet samt tilgangen af stregspilleren Sofie Bardrum fra Ajax København har fået humøret til at stige væsentligt hos cheftræner Jakob Larsen.

- Det var nogle rigtig gode nyheder, og det betyder bare, at der er kommet væsentligt mere ro på bagsmækken. Både hos mig selv, men også hos spillertruppen.

- Det fylder altid i en trup, når nogle ikke kender deres fremtid, og det kan aflæses på præstationerne, siger Jakob Larsen, der også ser frem til samarbejdet med den nye formand John Brædder.

- Han har nogle visionære idéer, som det bliver spændende at følge med i, vurderer træneren.

Annonce

Ringkøbing venter

Men først og fremmest gælder det på den helt korte bane om at slå Ringkøbing i morgendagens kamp i det vestjyske.

Den helt store faktor er selvfølgelig coronasmitten, som hærger i en del andre klubber, men tilsyneladende er NFH-spillerne indtil videre sluppet fri.

- De fleste har fået det tredje stik og generelt bare opført sig fornuftigt, så jeg håber, vi kan slippe fri, så længe som muligt, siger Jakob Larsen.

Modstanderen ligger næstsidst i Håndboldligaen men har dog seks point ned til den direkte nedrykningsplads, og nærstuderer man Ringkøbings resultater, så har de klaret sig ganske godt på hjemmebane i Rofi-Centeret, hvor to af deres tre hidtidige sejre er kommet i hus.

Det er værd at bemærke, at de har slået København med et enkelt mål og sejret med 28-20 over Skanderborg hjemme i egen hule.

Annonce

Sidst vestjyderne mødte NFH, gjorde de dog ikke meget væsen af sig i Nykøbing og tabte med ti mål, men det er en anderledes vanskelig opgave på udebane, mener Jakob Larsen.


Skal tage opgaven seriøst

- Det er et ganske udmærket hold, som vi sagtens kan få problemer imod, hvis ikke vi tager opgaven 100 procent koncentreret, advarer Jakob Larsen, der fremhæver de tre bagspillere Jane Meilvang, Camilla Faartoft og Julie Holm samt stregspilleren Alberte Simonsen, der fik en plads på efterårets hold i Håndboldligaen.

- Men det kniber lidt med bredden på deres hold, og det er selvfølgelig noget af det, vi skal forsøge at udnytte, siger Jakob Larsen, der udover en coronafri trup heller ikke har nævneværdige skader at slås med.

Kun Mia Solberg Svele sidder fortsat ude, men hun træner med og er ikke langt fra et comeback ovenpå sin korsbåndsskade.

Der er kampstart kl. 15:00 i Rofi-Centeret i morgen, men uden adgang for tilskuere så kampen streames på Ringkøbings facebookside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE