cookie-og-privatlivspolitik
Nicklas Bjerre Petersen blev Team Sydhavsøernes topscorer i den seneste kamp mod Skive. Fredag aften hedder menuen Nordsjælland på udebane i Hillerød.
Nicklas Bjerre Petersen blev Team Sydhavsøernes topscorer i den seneste kamp mod Skive. Fredag aften hedder menuen Nordsjælland på udebane i Hillerød.
Foto: Jan Knudsen

Sport

- Det ligner en typisk TSØ-sæson

Team Sydhavsøerne møder topholdet Nordsjælland langfredag aften.
02. april 2021 kl. 09:11 Af Thomas Jensen

MARIBO Når Nordsjælland fredag aften tager imod Team Sydhavsøerne, så kunne det på papiret inden sæsonen lignet en topkamp i 1. division.

Det er det ikke. Nordsjælland har som nedrykker fra Håndboldligaen gjort deres pligt og ligger helt i toppen af rækken, mens Team Sydhavsøerne frister en tilværelse nede på sjettepladsen uden chancer for at nå noget som helst.

Team Sydhavsøernes placering overrasker Nordsjællands træner, Simon Dahl, og så alligevel ikke helt.

- TSØ er et godt hold. De har masser af kvalitet på holdet, men er jo i gang med det, der efterhånden ligner en typisk TSØ-sæson. Der er store ambitioner, og så ender man sådan et sted midt i ingenting.

- Deres topniveau er indiskutabelt, og på de gode dage er de et af de allerbedste hold i 1. division. Men det de har bokset med i mange år, er deres bundniveau, og det er denne her sæson vel et meget godt eksempel på, siger Nordsjælland-træneren til radiostationen MixFM, der sender i Nordsjælland-området.

Annonce

Han forventer, at Team Sydhavsøerne kommer med deres topniveau fredag aften.

- De er ofte gode mod de gode hold, og de leverede rigtig fint mod Skive i sidste runde, så vi sørger for at forberede os godt og grundigt på den opgave og forventer at have en plan, der kan klare Team Sydhavsøerne, lyder det fra Simon Dahl, der har en god fornemmelse før kampen:

- Det er nu tingene spidser til, og det mærkes tydeligt i dagligdagen, hvor spillerne virker rigtig skarpe til træningerne, og så har jeg forventning om, at vi er langt stærkere fysisk end Team Sydhavsøerne, når kampen skal afgøres.


Nordsjælland er favoritter

Nordsjælland har Maribo-drengen Jeppe Cieslak på holdkortet, men må undvære den stærke stregspiller Andreas Nielsen, der er ude resten af sæsonen, inden han skifter til ligaklubben Mors-Thy.

Team Sydhavsøerne er klart undertippet mod Nordsjælland, som man også tabte 29-30 til i den omvendte kamp i Maribo-Hallen. Et opgør, som man dog burde have fåetmere ud af, da mange åbne chancer blev misbrugt i slutfasen.

Annonce

Team Sydhavsøernes assisterende træner, Nick Szwiec, håber og tror på, at spillerne vil give Nordsjælland kamp til stregen.

- Hvis der er noget, vi kunne ønske os i denne sæson, så er det at slå lige netop Nordsjælland. Det er en vigtig kamp for os, da vi gerne vil bevise, at vi kan slå de allerbedste hold i rækken. Den gik ikke mod Skive i lørdags, men nu prøver vi mod Nordsjælland i stedet, lyder det fra Nick Szwiec, der ser Nordsjælland som det hold, der er presset inden kampen.

- De har pistolen for panden da de ikke kan tåle et nederlag i forhold til at miste førstepladsen. Men der findes ikke noget hold i rækken, der spiller bedre end Nordsjælland. De har noget kvalitet og rutine, som de er kommet langt med, og derfor har de vundet mange tætte kampe, beretter Nick Szwiec, der understreger:

- En sejr til os vil være en lille overraskelse, men vi går efter det.

Der spilles i den nye Royal Stage-hal i Hillerød langfredag klokken 19:00, og Radio SydhavsØerne sender opgøret direkte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

AF: PAW HALLANDSON

Sol og vind går helt i sort… 02. april 2021 kl. 21.47

Annonce

ANNONCE