cookie-og-privatlivspolitik
NFH-træner Jakob Larsen forlanger fuld fokus fra spillerne før aftenens udekamp i Skanderborg.
NFH-træner Jakob Larsen forlanger fuld fokus fra spillerne før aftenens udekamp i Skanderborg.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sport

- Ingen har en slasket indstilling

Træner Jakob Larsen melder ud før NFHs udekamp mod bundhold.
06. september 2018 kl. 14:00 Af Thomas Jensen

Annonce

NFH soler sig på førstepladsen i kvindernes Håndboldliga efter de første to runder, der begge har budt på storsejre.

Mest frisk i erindringen står afklapsningen i søndags af oprykkerne fra EH Aalborg, der blev spillet baglæns ud af Power Arena med hele 34-13. Den største Liga-sejr til NFH nogensinde.

I aften gælder det så Skanderborg, der ligesom EH Aalborg også er oprykker til den bedste række. Østjyderne rykkede sågar op fra en andenplads i 1. division, og skulle derfor på papiret være svagere end nordjyderne.

Men den køber NFH-træner Jakob Larsen ikke.

- Kampen i søndags blev nemmere end ventet, fordi Aalborg slet ikke kunne holde det til det tryk, som hjemmebanen gav os.


Nu er det på udebane, og jeg vurderer Skanderborg til at være bedre end Aalborg, siger træneren, der pointerer at Skanderborg var i Håndboldligaen for to sæsoner siden, og dermed har fået den anelse mere erfaring end Aalborg.

Han har et fint sammenligningsgrundlag, da NFH for blot 14 dage siden mødte Skanderborg i pokalturneringen. En kamp NFH vandt 26-21 uden de store problemer.

- Vi trykkede på gaspedalen, når det var nødvendigt, og det skal vi også gøre i aften, siger Jakob Larsen, der forlanger fuld koncentration i samtlige 60 minutter, nøjagtig som i søndags.

- Det må ikke ske, at vi leverer en slasket indstilling og et dårligt udtryk, og tænker at det nok skal gå uanset hvad.

- Det vil jeg ikke se, kommer det fra Jakob Larsen, der er glad for den start, holdet har fået.


Momentum skal holdes

- Det har set rigtig fornuftigt ud indtil videre, men blot fordi modstanderen er fra den anden ende af tabellen, skal vi fortsat holde spillemæssigt momentum og bygge videre på den gode start, vi har fået. For uanset modstanden giver sejre altid selvtillid, og det kan man ikke få nok af, siger Jakob Larsen før aftenens opgør.

Ved tirsdagens træning måtte fløjspilleren Sofie Olsen udgå med et vrid i knæet, og gennemførte det meste af træningen siddende på en kondicykel, men Jakob Larsen regner ikke med, at det er noget alvorligt.

Kampen spilles i Fælled-Hallen i Skanderborg, og kan høres direkte på Radio SydhavsØerne med kampstart klokken 20:30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce