cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes Alexander E. Nielsen er tilsyneladende ude med en knæskade i længere tid. Han afventer fortsat en scanning efter uheldet i udekampen mod Ajax kort før jul.
Team Sydhavsøernes Alexander E. Nielsen er tilsyneladende ude med en knæskade i længere tid. Han afventer fortsat en scanning efter uheldet i udekampen mod Ajax kort før jul.
Foto: Jan Knudsen

Sport

- Jeg glæder mig helt vildt

Team Sydhavsøerne giver debut til Frederik Sørensen i hjemmekampen mod Odder
12. januar 2020 kl. 07:05 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne handlede hurtigt mellem jul og nytår, da det stod klart, at Alexander E. Nielsen må sidde ud med en knæskade i længere tid.

I FIF hentede man højrebacken Frederik Sørensen, der øjeblikkeligt stødte til truppen, og nu står den 23-årige nordjyde foran sin debut hjemme i Maribo-Hallen, når Team Sydhavsøerne søndag eftermiddag møder Odder.

- Jeg glæder mig helt vildt. Der kommer nok et sug i maven, når jeg løber ind på banen foran alle de tilskuere, siger Frederik Sørensen, der godt kan mærke, at han er kommet til en klub med noget mere opmærksomhed og pres, end tilfældet var i FIF.

- Det skal man lige vende sig til, men det er kun dejligt, at der er nogen, der gider at interessere sig for os og komme og se vores hjemmekampe, slår han fast.


Små aftryk

Frederik Sørensen har optrådt i Maribo-Hallen før. Da han repræsenterede den nordjyske klub Team Vesthimmerland, der vandt 27-26 i sæsonen 2015/16.

Han håber på at kunne sætte små aftryk på søndagens kamp.

- Jeg har jo ikke været her så længe, så spillet er ikke lagt op til mig endnu, men jeg håber da at komme ind og bidrage, siger Frederik Sørensen, der gjorde særdeles god reklame for sig selv, da han for sin daværende klub, FIF, scorede fem gange mod Team Sydhavsøerne tilbage i december.


Kontrakten var klar

Allerede der var han langt i forhandlingerne med netop Team Sydhavsøerne om en tre-årig aftale fra den kommende sæson, men klubskiftet blev fremrykket, da Alexander E. Nielsen blev skadet mod Ajax lige før jul.

- Det passer helt perfekt i forhold til min uddannelse, og jeg ser det som et gevaldigt skridt op i min håndboldkarriere, lyder det fra den unge nordjyde.

Assisternede træner Nick Szwiec er imponeret over, hvad han har set fra sin nye spiller i de første træninger.

- Det ser rigtigt spændende ud, og han har et enormt udviklingspotentiale, som vi glæder os til at forløse, siger Nick Szwiec, der ikke har været i kamp i tre uger, og derfor er han lidt usikker på, hvor holdet står inden kampen mod Odder.


Genstridige Odder

- Der er altid lige lidt rust, der skal bankes af, og pr tradition har vi haft det vanskeligt mod Odder, så jeg er meget spændt på kampen, kommer det fra Nick Szwiec, der tabte den første kamp i Odder med 26-33.

- Vi var uden Kristian Lund Vukman, og alt gik ind på vores målmænd, husker Nick Szwiec om det omvendte opgør.

Kristian Lund Vukman er med søndag, og ellers er alle udover Alexander E. Nielsen klar til opgøret.

I Odder er tankerne nogenlunde de samme hos træner Jacob Knudsen.

- Vi er selvfølgelig også lidt usikre på, hvor vi står efter julepausen, men vi har trænet godt og virker klar til kampen, siger Odder-træneren, der forventer en svær kamp i Maribo.

- De har Vukman med igen, og det betyder rigtig meget for deres spil, så det er et noget andet hold, end det vi mødte sidst, forudser Jacob Knudsen, der kommer med alle mand.

Der er kampstart søndag klokken. 15.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce