Annonce
Sport

- Jeg skal hjem og sove en uge

Mark O. Madsen havde Alexandre Bordin på ryggen på det meste af kampen og vandt en tårnhøj pointsejr. Foto: Flemming K. Karlsen

Mark O. Madsen efter en udmarvende fight, som han vandt på point:

NYKØBING Han var naturligvis jublende lykkelig over den hårdt tilkæmpede sejr men også fuldstændig afklaret med, at kampen hele tiden balancerede på en knivsæg, hvor den sikre pointsejr kunne være forduftet på en brøkdel af et sekund.

Mark O. Madsen levede op til de store forventninger om at vinde foran knap 1.200 vildt begejstrede og larmende tilskuere i Nykøbing F. Hallen sent lørdag aften, men det blev ikke så let - og slet ikke så spektakulært - som sidste gang Mark O. Madsen optrådte i det ottekantede bur i hjembyen.

Den i MMA-sporten erfarne Alexandre Bordin fra Frankrig viste sig at være en hårdfør gut, der måske ikke så ud af så meget, men alligevel ikke lod sig koste rundt i buret af den danske atlet.

Mark greb initiativet

Det var ganske vist Mark O. Madsen, der greb initiativet fra første færd og allerede efter et halvt minut smed Bordin i gulvet. Franskmanden blev ramt af flere slag, men han var sej og tvang for første gang falstringen ud i anden omgang.

Den lignede første omgang med Bordin på ryggen det meste af tiden, og Mark O. Madsen var allerede foran tårnhøjt på point, da de to kamphaner gik ind til tredje omgang og de sidste fem minutter, hvor Bordin på ny landede på kanvassen efter et dansk overfald.

Men den gæve galler kom på højkant og lurede i slutfasen, hvor Mark O. Madsen var mere afventende, hele tiden på det "judo"-benspark eller lucky punch, der kunne fælde hjemmebanefavoritten.

Det kom aldrig, og da matchen blev blev blæst af, kunne Mark O. Madsen strække armene i vejret selvsikker på pointsejren, der kort efter blev udråbt med dommerstemmerne 3-0 under øredøvende jubel fra den propfyldte hal.

- Jeg følte mig ikke sikker på sejren før til allersidst, fordi en kamp kan ændre sig på et splitsekund, hvis han havde haft held med sin højrehånd, erkendte Mark O. Madsen bagefter i omklædningsrummet.

Her var der både ros og ris til MMA-fighterens team.

- Det her var ikke på UFC-niveau. Vi skal gøre det bedre og mere professionelt til næste kamp for at steppe op, sagde en forpustet og træt Mark O. Madsen.

Den ultimative drøm for den 34-årige falstring handler om at få en kamp under det amerikanske UFC (Ultimative Fighting Championship), der er verdens største MMA-forbund.

- Jeg er både mentalt og fysisk udmattet, fordi jeg har været så meget involveret i at få dette stævne på skinner. Det går ikke næste gang, hvor jeg vil koncentrere mig 100 procent om det sportslige, fastslog Mark O. Madsen.

- Og så skal jeg ellers hjem og slappe af. Jeg tror, jeg kan sove en hel uge, lød det fra den i fem kampe stadig ubesejrede danske MMA-kæmper.

  • Mark O. Madsen havde Alexandre Bordin på ryggen på det meste af kampen og vandt en tårnhøj pointsejr. Foto: Flemming K. Karlsen
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem