cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

- Jeg vinder i sjette omgang

Oliver Meng er klar i mælet før mødet med ubesejret franskmand.
12. oktober 2019 kl. 07:50 Af Torben Mølgaard

Annonce

HILLERØD Det er en kampklar og optimistisk Oliver Meng, der i aften går i ringen til sin syvende prof-kamp ved det internationale Danish Fight Night i Frederiksborg-Hallen i Hillerød.

- Jeg kan næsten ikke vente. Det er fire måneder siden, jeg boksede sidst, så jeg går og tripper efter at komme i aktion, siger den 20-årige Gedser-bokser, der som bekendt er regerende IBF-juniorverdensmester i superweltervægt (- 70 kg).


Der er ikke en titelkamp

VM-bæltet er dog ikke på spil i det nordsjællandske, hvor Oliver Meng skal møde den ti år ældre Jordan Neveux fra Frankrig i et opgør, der er berammet til otte omgange.

- Jeg kender ikke meget til ham, bortset fra hvad jeg kan læse mig til, siger Oliver Meng, der heller ikke har fundet videomateriale på sin modstander.

Neveux har været amatørbokser gennem mange år og bl.a. bokset kvalifikation til OL uden at få billet til legene. Prof-karrieren har budt på otte kampe, der alle er vundet - fire af dem før tid.

- Han kommer fra en god fransk boksetradition og har selvfølgelig noget kvalitet. Men det skræmmer mig ikke, siger Oliver Meng.

- Tværtimod. Jeg agter at stoppe kampen i sjette omgang, lyder det bramfrit fra den 20-årige falstring, der ellers måtte bruge alle otte omgange for at pointbesejre Flavien Bogongo, Frankrig, i juni.

Taktikken er klar til i aften mod franskmanden, der både er højere og har længere rækkevidde.

- Jeg skal være aggressiv og ind under armene på ham for at ramme dybt, siger Oliver Meng, der føler formen er helt i top efter en lang periode med forberedelse.


Storkamp venter senere

Hvis kampen får det udfald, som Oliver Meng spår, har den unge bokser eventuelt udsigt til et titelforsvar senere på året.

- Jeg ved, at Mogens Palle (boksepromotor, red. bem.) arbejder på sagen med målet om en kamp, der kan samle titlen under flere bokseforbund, fortæller Oliver Meng.

Stævnet i Hillerød indledes med fem amatørkampe, inden prof'erne går i ringen. Det lokale håb Sarah Mahfoud bokser VM-testkamp mod Enerolisa de Leon fra Den Dominikanske Republik, mens Ditlev Rossing skal op imod den tidligere franske mester David Radeff.

Der er livestreaming fra stævnet via dette link: ekstrabladet.dk/plus/tv/boksetrailer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce