cookie-og-privatlivspolitik
Frederik Sørensen (rød) blev diskvalificeret kort inde i anden halvleg mod Tønder i lørdags, så han har masser af kræfter i behold til aftenens udsatte kamp mod Ajax.
Frederik Sørensen (rød) blev diskvalificeret kort inde i anden halvleg mod Tønder i lørdags, så han har masser af kræfter i behold til aftenens udsatte kamp mod Ajax.
Foto: Anders Knudsen

Sport

- Vi glæder os til hjemmebanen

Team Sydhavsøerne er rigtig trætte af corona-virus.
22. oktober 2020 kl. 12:01 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Er der noget, Team Sydhavøsernes cheftræner Ian Marko Fog er ved at gå i spåner over, så er det corona-virus.

Han står totalt magtesløs i forhold til, at to hjemmekampe er blevet udsat, og den ene endda to gange, samtidig med at der på holdet nu er et enkelt smittetilfælde.

Dagens kamp mod Ajax skulle være spillet for et par fredage siden, men der havde Ajax corona-problemer, og nu er det så Team Sydhavsøerne, der måtte flytte kampen fra i går til i aften.

- Det er ekstremt frustrerende. Havde vi beholdt den oprindelige kampdato, havde det været en fordel for os. Nu står vi reelt svækket til i aften, fordi vi nu mangler en spiller og ikke har trænet de seneste fem dage op til kampen, sukker Ian Marko Fog.

Team Sydhavsøerne fik beskeden om den positivt testede spiller i mandags, og siden har træningen været suspenderet, mens alle i truppen er blevet testet to gange.

Heldigvis var udfaldet negativt på samtlige prøver.

Udsættelserne har også haft den indvirkning, at fire ud af de første fem kampe har været på udebane. Så hjemmekampen i aften er noget Ian Marko Fog og spillertruppen ser frem til.

- Vi glæder os helt enormt til at spille på hjemmebane, hvor jeg synes, vi har præsteret rigtig godt foran et fantastisk publikum. Den tryghed man bare har på hjemmebane, har vi savnet i flere af udekampene, så det bliver lækkert at komme hjem i "hulen", lyder det fra Ian Marko Fog.

Han må ikke oplyse hvilken spiller i truppen, der er blevet ramt af coronavirus, men det ligger naturligvis fast, at den pågældende ikke er med i aftenens kamp.

Lollikkerne har hentet seks point i de første fem kampe, og senest vandt man i sidste sekund på udebane mod Tønder.

- Det giver et boost at vinde på den måde, men når man kigger kampen igennem, er der ting, vi klart skal forbedre, men det har jeg en tro på, vi nemmere kan gøre på hjemmebane i trygge rammer, så jeg håber, vi kan løfte vores spil i forhold til i lørdags, påpeger Ian Marko Fog.

Ajax har hentet to point mere end Team Sydhavsøerne og ligger derfor et par pladser længere oppe i tabellen.

Holdet har i denne sæson fået ny træner i form af den tidligere GOG-assistent Mathias Albrektsen, og han er med egne ord ved at bygge noget nyt op.

- Vi satser mere på unge spillere nu i stedet for spillere, som måske har toppet og lige skal have det sidste med. Det gør, at det tager tid at bygge op fra bunden.

- Vi er nået et stykke vej, men der er langt endnu, lyder det fra Martin Albrektsen, der dog er yderst tilfreds med de fire sejre, sæsonen har kastet af sig indtil videre.

- Men vi ved godt, at Team Sydhavsøerne i Maribo-Hallen er en rigtig svær modstander, og jeg forventer da også en rigtig hård fight, lyder det fra Mathias Albrektsen, der ikke har nogle spillere for nuværende, der er ramt af corona.

Københavner-klubben satser på en plads mellem seks og otte i 1. division.

- Der er en fem-seks klubber, der har et større budget end os, inklusiv Team Sydhavsøerne, som har bedre forudsætninger, siger Ajax-træneren.

Der er sen kampstart kl. 20:30 i Maribo-Hallen, og Radio Sydhavsøerne sender direkte fra kampen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

Annonce