cookie-og-privatlivspolitik
NFH's svenske landsholdsspiller, Anna Lagerquist, skal have gang i scoringerne i aftenens hjemmekamp mod Silkeborg-Voel i Håndboldligaen.
NFH's svenske landsholdsspiller, Anna Lagerquist, skal have gang i scoringerne i aftenens hjemmekamp mod Silkeborg-Voel i Håndboldligaen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Sport

- Vi har kniven for struben

NFH-træner Jakob Larsen melder klart ud før aftenens kamp mod Silkeborg-Voel.
14. oktober 2019 kl. 11:40 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Fire nederlag i seks kampe er kendsgerningen for NFH, der i den øjeblikkelige stilling i Håndboldligaen ligger uden for slutspilspladserne som nummer ni.

Det er naturligvis uacceptabelt for træner Jakob Larsen, der ikke vil høre om uheld, skader og graviditeter som årsag til nederlagene.

Nu skal der præsteres på banen uanset hvilke spillere der mangler, og det skal udmyntes i en sejr i aften mod Silkeborg-Voel i aften hjemme i Nykøbing og på udebane på fredag mod Skanderborg.

- Der resterer selvfølgelig mange kampe, men vi har kniven for struben i aften. Ingen tvivl om det, siger Jakob Larsen, der kun kan bruge en sejr over Silkeborg-Voel til noget.

Holdet fra Søhøjlandet har otte point, og må helst ikke sejle væk fra NFH med en sejr i aften.

- Vi har slået dem fire gange i træk, og det skal blive til en femte i aften, understreger Jakob Larsen, der dog har set et stærkere Silkeborg-Voel-mandskab end i de seneste par sæsoner.

- De er blevet klart bedre efter at Susann Müller er væk. Hun var ikke god for deres spil og stemningen i truppen, siger Jakob Larsen, der også har noteret sig, at holdets motor og store offensive profil, Sofie Bæk, måtte bæres fra banen i midtjydernes seneste kamp mod Odense.

- Men hun har kun fået en forstrækning og skulle være startet træningen igen, så jeg forventer, hun er med, siger Jakob Larsen, der har lagt taktikken an på, at Sofie Bæk skal drive Silkeborg-Voels spil frem i kontrafasen, hvor de har deres store force.

- Det ville være naivt ikke at tage hende væk i den del af spillet, siger Jakob Larsen.

Han kan stille det samme hold, som tabte 19-26 sidste mandag i udekampen mod Herning-Ikast.


Bliver testet

Om Silkeborg-Voel kommer til Nykøbing med Sofie Bæk på holdkortet ved midtjydernes træner Jakob Andreasen endnu ikke.

- Vi tester hende før kampen. Jeg frygtede seks-otte ugers pause, da hun fik problemer lysken i kampen mod Odense, men det er heldigvis gået hurtigere med genoptræningen, fortæller Jakob Andreasen, der ikke gerne vil undvære sin største profil.

- Hun er ektstremt vigtig for vores spil med den kontrastil, vi har, siger træneren, der ellers er forskånet for skader.

Der er kampstart klokken 20.00 i Lånlet Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce