cookie-og-privatlivspolitik
Mathias Kristensen scorede også mod Næstved og er nu oppe på ni scoringer i denne sæson. Scorer han også i aftenens opgør mod FC Roskilde?
Mathias Kristensen scorede også mod Næstved og er nu oppe på ni scoringer i denne sæson. Scorer han også i aftenens opgør mod FC Roskilde?
Foto: Ingrid Riis

Sport

- Vi trænger til en sejr mod Roskilde

Siger brandvarm topscorer før mødet med bundproppen i 1. division.
25. juni 2020 kl. 14:40 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Blot fire dage efter den værdifulde 2-1-arbejdssejr mod Næstved skal Nykøbing FC i aften på en ligeså vigtig opgave mod FC Roskilde på udebane.

Roskilde er bundprop i 1. division, men holdet fra domkirkebyen har tidligere voldt NFC kvaler. Eksempelvis tabte NFC 1-3 i Roskilde tidligt på sæsonen i september, og i mødet umiddelbart efter at turneringen blev genoptaget efter coronapausen i slutningen af maj fik NFC reddet et 2-2-resultat på en scoring af Mathias Kristensen dybt inde i tillægstiden.

Mathias Kristensen fyldte 26 i går, og han har dette fødselsdagsønske:

- En sejr. Den trænger vi til mod Roskilde.

Den 2,01 meter høje angriber med en fortid i AC Horsens har scoret i NFC's seneste tre kampe og er med ni scoringer NFC's ubestridte topscorer.

- Det går fint, men der kommer også gode bolde i feltet, siger den lange angriber, som tror på en underholdende kamp i Roskilde.

- Vi skal slå Roskilde på de samme dyder, som vi gjorde mod Næstved, nemlig på fight, mener Mathias Kristensen.


Ros fra manageren

Manager og cheftræner Claus Jensen roser også Mathias Kristensen:

- Hans positioneringer bliver bedre og bedre, siger manageren, som havde lutter lovord til sine spillere for præstationen mod Næstved.

- Det var fantastisk at vinde over Næstved, men nu har vi fokus på kampen mod Roskilde. Det er også en ekstrem vigtig kamp, understreger Claus Jensen, som erkender, at NFC tidligere har været udfordret mod Roskilde.

- Roskilde har et dygtigt mandskab med gode offensive individualister, som især efter coronapausen har gjort det rigtig godt, bemærker Claus Jensen, som forventer en tæt kamp.

- Men også en en kamp, som jeg tror, vi kan vinde, tilføjer cheftræneren.

Sker det, er FC Roskildes nedrykning så godt som sikker.

Omvendt kan det sjællandske mandskab, der blot har tabt en enkelt af de seneste fem kampe, med en sejr reducere afstanden til Nykøbing FC lige over nedrykningsstregen til fem point.


Tilbage i truppen

NFC var uden Mathias Thrane og Mikkel Andersen mod Næstved. Begge har udstået deres karantæne og er med i truppen til aftenens kamp, der fløjtes i gang klokken 19:00 i Roskilde Idrætspark.

Det samme er tilfældet med Mads Carlson, som udgik efter første halvleg mod Næstved på grund af en skade.

- Carlson er meldt klar og er med, siger Claus Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce