cookie-og-privatlivspolitik
Celine Lundbye Kristiansen (gul) kan med en god indsats i aften på udebane mod bundholdet Skanderborg være med til at sikre NFH en plads i DM-slutspillet.
Celine Lundbye Kristiansen (gul) kan med en god indsats i aften på udebane mod bundholdet Skanderborg være med til at sikre NFH en plads i DM-slutspillet.
Foto: Anders Knudsen

Sport

- Vi vil gerne afgøre det selv

NFH kan sikre slutspilspladsen mod Skanderborg onsdag aften.
24. februar 2021 kl. 12:31 Af Thomas Jensen

NYKØBING Normalt vil et opgør mellem Silkeborg-Voel og Holstebro en kedelig tirsdag aften ikke påkalde sig den store opmærksomhed udover hos de to involverede klubber.

Men mon ikke der har siddet nogle NFH-ledere og -spillere og fulgt intenst med i opgøret, som Holstebro tabte 25-27 og dermed har "de gulblusede" sagen i egne hænder i aften.

Med en sejr i aften over bundholdet Skanderborg booker NFH billet til DM-slutspillet, selv om der efter kampen resterer tre spillerunder.

26 point er på nuværende tidspunkt adgangskravet, og det rammer NFH med en sejr i aften.

- Det er altid noget skidt at være afhængig af andre, så vi vil gerne afgøre det selv, så hurtigt som muligt, siger Jakob Larsen, der selvfølgelig fulgte med i kampen i aftes i Silkeborg, men for ham ændrer resultatet ikke det store.

Annonce

- Uanset hvad, så skal vi være i stand til at slå Skanderborg, understreger Jakob Larsen inden opgøret mod østjyderne, der har været det ringeste hold i anden sæsonhalvdel og ikke vundet siden 14. november, hvor det lykkedes dem at slå Randers.


Formsvag modstander

Ti nederlag i træk kommer Skanderborg således ind til kampen med, men trods den ringe formkurve rykker de næppe ned i 1. division, da Vendsyssel til Skanderborgs store held, ser ud til at være lige så svagt kørende.

Bare seks point har Skanderborg skrabet sammen, mens Vendsyssel ligger på tre point, så det ser ud til, at amatørholdet fra festivalbyen klarer skærene i landets bedste håndboldrække i endnu en sæson.

Jakob Larsen har naturligvis respekt for aftenens modstander, men flosklerne som "bolden er rund" og "alt kan ske", når han dog at nævne.

Men favoritværdigheden løber han ikke fra.

Annonce

- Det er aldrig nemt i Skanderborg, og vi har ikke vundet store sejre derovre, men det er en opgave, vi kan og skal løse, siger træneren, der har brugt ekstra opmærksomhed på bagspillerne Stine Kristensen og Sofia Deen.

- Det er spillere, som på dagen kan volde os problemer, hvis vi ikke er koncentreret, advarer Jakob Larsen, der stadig må sætte et stort spørgmålstegn ud for Dione Housheer.


Dione igen tvivlsom

Hollænderen har i en måneds tid været ude med en ankelskade, som skulle være kureret, men nu døjer hun med en følgeskade i den anden fod, som Jakob Larsen ikke ved hvordan reagerer.

- Hun testes op til kampen, og så må vi se, siger NFH-træneren.

Alle øvrige NFH-spillere skulle være klar til opgøret, der fløjtes op på det orange gulv i Fælled-Hallen i Skanderborg klokken 19:30.

Annonce


Radio SydhavsØerne sender som altid direkte fra opgøret, der ikke bliver streamet på internettet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce

ANNONCE