cookie-og-privatlivspolitik
De godt 120 frivillige får mulighed for at se brydning på højeste niveau - hvis de da ellers ikke har travlt med at ordne de logistiske udfordringer, der er ved at holde stævne for over 150 brydere fra hele verden.
De godt 120 frivillige får mulighed for at se brydning på højeste niveau - hvis de da ellers ikke har travlt med at ordne de logistiske udfordringer, der er ved at holde stævne for over 150 brydere fra hele verden.
Foto: Flemming Keith Karlsen, arkivfoto

Sport

120 frivillige klar til brydestævne

Brydeklubben Thor har til weekendens store stævne Thor Masters mere end 120 frivillige hjælpere på plads.
14. marts 2019 kl. 19:20 Af Andreas Johansen

Annonce

NYKØBING At afholde et af verdens største brydestævner kræver en enorm indsats. Derfor har brydeklubben BK Thor massevis af frivillige, der lægger utallige timer i at hjælpe til før, under og efter, at stævnet er afviklet.

Uden støtte fra det private erhvervsliv og Guldborgsund Kommune kunne stævnet ikke finde sted.

Og de mange frivillige kræfter får store roser med på vejen af sportschef i BK Thor, Thor Hyldegaard.

- Uden de frivillige kræfter kunne stævnet slet ikke finde sted. Vi har mere end 120 frivillige, der dedikerer deres tid til at hjælpe os, og mange er ikke engang involverede i vores klub. Det er kæmpestort af dem, siger Thor Hyldegaard.

Alene i brydere og trænere giver stævnet og den efterfølgende træningslejr op mod 2.500 overnatninger på byens hoteller, forklarer Thor Hyldegaard. Klubben regner også med, at der kommer 2.500 tilskuere i løbet af weekenden, og via internettet så mere end 100.000 mennesker med sidste år, og klubben håber i hvert fald at kunne matche det tal i år.

De store menneskemængder, der skal til og fra Nykøbing, giver også nogle transportmæssige udfordringer. På nuværende tidspunkt regner BK Thor med, at de skal køre frem og tilbage mellem Københavns Lufthavn og Nykøbing i alt 16 gange, mens fem minibusser står klar på standby, hvis noget skulle gå anderledes end planlagt.

- Mange af de frivillige er allerede i gang her fra starten af ugen, og så bliver det alle mand, der er med, mens stævnet afholdes fredag og lørdag, fortæller Thor Hyldegaard.

Læs også artiklerne "Skal de mon have metal med hjem?" og "Thor Masters stærkt besat" i torsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce