cookie-og-privatlivspolitik
Patrick Bjorkstrand - her fra en kamp mod Rødovre - scorede to gange i Aalborgs 8-5-sejr over Odense.
Patrick Bjorkstrand - her fra en kamp mod Rødovre - scorede to gange i Aalborgs 8-5-sejr over Odense.
Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

Sport

Aalborg Pirates overvinder stærk Odense-start i målfest

Odense Bulldogs var foran 3-1, men tabte 5-8 til Aalborg Pirates i et festligt opgør i Metal Ligaen.
16. oktober 2021 kl. 21:21 Af Ritzau

Sidste sæsons tabende finalist i Metal Ligaen, Aalborg Pirates, vendte fredag aften 1-3 til en 8-5-sejr på udebane mod Odense Bulldogs.

Aalborg har efter sejren nu 23 point efter 12 kampe på andenpladsen, og det er to point færre end førerholdet Frederikshavn, der til gengæld også har spillet en kamp mere.

Aalborg slog for halvanden måned siden Odense med 5-2 på egen is uden slinger i valsen, men lørdag startede det lidt mere jævnbyrdigt.

Hjemmeholdet skøjtede ud til første pause med en 2-1-føring efter en tidlig træffer af Lukas Bach Nielsen, en udligning af rutinerede Julian Jakobsen i powerplay og slutteligt en flot scoring af Sebastian Ehlers, der blev sendt op i nettaget med stor power.

Ehlers strålede igen 12 sekunder inde i en hæsblæsende anden periode, da han sendte pucken mod mål på en faceoff foran Aalborgs mål, hvilket gav en retur til Mikko Virtanen, der nemt scorede til 3-1.

Annonce

Patrick Bjorkstrand styrede en hurtig reducering i nettet, og ni minutter inde i perioden sendte han også 3-3-målet ind i en mareridtsagtigt periode for Odense, der kulminerede med to Aalborg-scoringer inden for 12 sekunders spil.

Finnen Tipo Piipponen reducerede til 4-5 og udgik skadet i en vild anden periode, der blev fulgt op af tredje periode, hvor udeholdet satte tingene endeligt på plads.

To scoringer af Kiril Kabanov og en af Stephen Anderson gjorde det til 8-4, inden Sebastian Ehlers pyntede på resultatet med sin anden scoring i kampen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE