cookie-og-privatlivspolitik
Barcelona er blandt Aalborgs kommende modstandere i Champions League.
Barcelona er blandt Aalborgs kommende modstandere i Champions League.
Foto: Ntb Scanpix/Reuters

Sport

Aalborg-direktør om CL-gruppe: Tæt på drømmelodtrækning

Jan Larsen er tilfreds med udsigten til, at Aalborg skal møde tre deltagere fra Final 4 i Champions League.
02. juli 2020 kl. 13:09 Af Ritzau

Annonce

Det er modstandere fra øverste hylde, der venter Aalborg Håndbold, når den nye sæson af Champions League begynder i september.

Således kom spanske Barcelona, Veszprem fra Ungarn og tyske THW Kiel op af bowlen til Aalborg, da der blev trukket lod onsdag. De tre klubber er alle med ved Final 4 senere i denne sæson.

- Jeg er rigtig tilfreds med lodtrækningens udfald - det er en yderst spændende pulje, vi er havnet i, indleder Aalborg-direktør Jan Larsen på klubbens hjemmeside.

- Barca, Veszprem og Kiel er alle deltagere ved Final 4, og der venter os selvfølgelig nogle brandkampe, hvor vi får mulighed for at teste os selv på allerøverste niveau.

De 16 deltagerklubber er delt ind i to grupper, og i gruppe B skal Aalborg desuden møde franske Nantes, HC Motor fra Ukraine, RK Celje fra Slovenien og kroatiske RK Zagreb.

- Kunne jeg helt selv have valgt, havde jeg gerne taget et nyt nordisk brag mod Elverum - men vi er stadig tæt på en drømmelodtrækning, siger Jan Larsen.

Aalborg spillede sig videre til ottendedelsfinalerne i den Champions League-turnering, der endnu ikke er afsluttet.

Nordjyderne skulle møde Porto, men på grund af coronakrisen blev det besluttet at springe over ottendedels- og kvartfinaler og hoppe direkte til Final 4 med deltagelse af de fire bedst placerede fra gruppefasen.

I den kommende sæson er formatet ændret, og kun 16 klubber deltager.

De to bedste hold fra hver gruppe stryger direkte til kvartfinalerne, mens holdene, der slutter fra nummer tre til seks i hver gruppe, spiller playoffkampe om de sidste billetter til kvartfinalerne.

Men målet er stadig at gå videre.

- Vi havde store forhåbninger til vores chancer i den forgangne sæson, og vi er klar til at fortsætte, hvor vi slap, og på ny jagte store resultater på den internationale scene.

- Der venter os selvsagt mange svære udfordringer undervejs, men vi ved, at vi på vores bedste dage kan bide skeer med alle hold, lyder det fra Jan Larsen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce