cookie-og-privatlivspolitik
Frederik Badenski (th) er en af fire Nykøbing-boksere, der er tilmeldt DM for eliteboksere.

2

Billeder

Frederik Badenski (th) er en af fire Nykøbing-boksere, der er tilmeldt DM for eliteboksere.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Aflyser internationalt boksestævne

Covid-19 rammer Bokseklubben Nykøbing F.
14. oktober 2020 kl. 18:29 Af Allan Plenborg

Annonce

NYKØBING Covid-19 rammer nu også Bokseklubben Nykøbing F. Klubbens traditionsrige boksestævne mellem jul og nytår i Nykøbing F. Hallen bliver ikke til noget i år.

- Vi må jo kun lukke 500 ind inklusive boksere, sekundanter, dommere, kampledere og en stævnelæge, og så ville vi få et drønende underskud, da der vil være udgifter på minimum 70.000 kroner, siger sportschef Poul Anker Rasmussen.

Gennem mange år har Bokseklubben Nykøbing F. kunnet samle næsten 1.000 tilskuere og tjent omkring 25.000 kroner på at arrangere et internationalt boksestævne mellem jul og nytår.

Denne indtægt forsvinder i år.

- Men omvendt har vi heller de samme udgifter som tidligere, fordi der næsten ingen stævner er. Det kan hurtigt koste en halv snes tusinde kroner i kørsel og overnatning at sende vore boksere til et stævne, siger Poul Anker Rasmussen.

- Jeppe Brandt er vores eneste kampbokser, som har været i kamp indtil videre dette efterår, bemærker Poul Anker Rasmussen, som håber, at man kan vende stærkt tilbage med et stævne i Nykøbing næste år.

- Men vi laver ikke et stævne før, vi må lukke 1.000 tilskuere ind, understreger Poul Anker Rasmussen, som har denne opskrift til at holde kampbokserne i gang:

- Vi forsøger at kompensere for de manglende kampe ved at lave så hård sparring som muligt i træningslokalet på Belgiensvej.

I næste måned - 13-15.. november i Nørresundby Idrætscenter - arrangerer Danmarks Bokse Union, DaBU, DM Elite for seniorer og U/19, hvor Bokseklubben Nykøbing vil være repræsenteret.

- Vi har tilmeldt tre seniorboksere, Dariuosh Calpa i supersværvægt, Frederik Badenski i weltervægt og den forsvarende danske mester Sofie Gummeson i bantamvægt, samt U/19-bokseren Jeppe Brandt i weltervægt, oplyser Poul Anker Rasmussen.

Fire uger senere er der DM for U/15 og U/17. Det finder også sted i Nørresundby Idrætscenter, hvor søskendeparret Cecilie og Marcus Jensen bliver eneste Nykøbing-boksere.

- Jeg tror, at vi vil få flere danske mestre, lyder det håbefuldt fra Poul Anker Rasmussen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce