cookie-og-privatlivspolitik
Blot fem dage efter den overbevisende debutsejr i UFC-regi rejser Mark O. Madsen til Las Vegas for at forhandle om den næste kamp.
Foto: Claus Bech, Scanpix

Sport

Alle river og flår i mesteren

Mark O. Madsen inviteret til UFC-mediedag på Mike Tysons ranch i Californien.
03. oktober 2019 kl. 11:55 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING Da MMA-kæmperen Mark O. Madsen lørdag aften i lyntempo nedlagde sin italienske modstander, Danilo Belluardo, i løbet af 72 sekunder markerede det samtidig en bemærkelsesværdig rekord i det ottekantede bur.

De knap 13.000 tilskuere i Royal Arena blev nemlig vidner til den hurtigste afslutning på en kamp med en debutant under verdens største MMA-forbund, Ultimate Fighting Championship, UFC, i 2019.

Og det kan nok være, det har vakt stor opmærksomhed i kredsen af Mixed Martial Arts-fans verden over. Både blandt arrangører og tilskuere.

Alle vil åbenbart gerne have en luns af den nykårede danske stjerne-fighter.

Det har helt konkret medført en invitation af de mere sjældne.

Allerede i dag flyver Mark O. Madsen til USA for at opholde sig en uges tid i spillebyen Las Vegas, der samtidig er hovedkvarter for UFC.


Tyson venter

Og det er i den forbindelse, at Mark O. Madsen er blevet inviteret til et medieevent med en række af de største navne indenfor MMA. Og det foregår såmænd på ranch'en hos den tidligere sværvægtsverdensmester i boksning, Mike Tyson, nær Los Angeles i Californien.

- Ja, det er lidt vildt og ærligt talt ikke noget, jeg havde turde drømme om bare for et par uger siden, siger Mark O. Madsen.

Udover opkaldet fra USA har den tyske tv-station Pro Sieben, der har de tyske rettigheder til MMA-stævner, henvendt sig til Mark O. Madsen, fordi de gerne vil have ham i studiet i München.

- Det er med hele pakken inklusiv flyrejse og hotel betalt, fortæller Mark O. Madsen, der dog foreløbig har takket nej.

Under opholdet i Las Vegas skal Mark O. Madsen og hans manager Ali Abdelaziz holde en række møder med folk fra UFC-organisationen.

Det kommer til at handle om den næste kamp. Hvilken kapacitet skal møde den stærke danske, der på rekordtid har gjort et stort indtryk på amerikanerne - og andre verden over.

Blandt andre også russeren Khabib Nurmagomedov, der er en af de helt store MMA-stjerner med 17,2 millioner følgere på instagram. Sidste år dystede han og vandt det medieomtale bråvallaslag mod ireren Conor McGregor.

Nurmagomedov er i samme vægtklasse som Mark O. Madsen, men det er næppe en kamp mod danskeren, der venter lige om hjørnet.

- Der skal afvikles et stort MMA-stævne i Las Vegas 14. december, men jeg må være realist. Det er ikke sikkert, der er plads til mig på kortet, understreger Mark O. Madsen inden afrejsen til det amerikanske MMA-mekka.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce