cookie-og-privatlivspolitik
Andreas Stryger (med mikrofonen) og Nicklas Bjerre Petersen (bagest) blev begge for nyligt præsenteret som nye spillere i Team Sydhavsøerne for den kommende sæson. I eftermiddag er de modstandere i deres sidste kamp i HØJ-trøjen.
Andreas Stryger (med mikrofonen) og Nicklas Bjerre Petersen (bagest) blev begge for nyligt præsenteret som nye spillere i Team Sydhavsøerne for den kommende sæson. I eftermiddag er de modstandere i deres sidste kamp i HØJ-trøjen.
Foto: Claus Hansen

Sport

Andreas Stryger før mødet med sine kommende holdkammerater

I den kommende sæson spiller Andreas Stryger igen i Team Sydhavsøerne.

Men i eftermiddag kunne hans nuværende arbejdsgiver Ølstykke/Jyllinge, HØJ, have forhindret, at hans kommende klub skulle spille oprykningskampe til Håndboldligaen, hvis ikke det hele var blevet afgjort i sidste weekend.

Sådan gik det heldigvis, da Team Sydhavsøerne vandt i Stoholm og sikrede sig oprykningskampene, mens HØJ slog den nærmeste konkurrent Skive. Derfor er det hele afgjort inden sidste spillerunde, hvor HØJ ikke kan nå hverken det ene eller det andet.

- Jeg er glad for, at det hele er afgjort. Det havde været en speciel situation, hvis Nicklas (Bjerre Pedersen, der også skifter til Team Sydhavsøerne, red.) og jeg skulle have spillet for at forhindre Team Sydhavsøerne i at komme i kval-spillet, siger Andreas Stryger, der nu forventer at give den fuld skrue i hans sidste kamp i HØJ-trøjen.

- Mon ikke Team Sydhavsøernes spillere har kval-kampene mod Tønder i tankerne, og måske slækker lidt på intensiteten af frygt for at rende ind i skader, forudser Andreas Stryger.
06. april 2019 kl. 12:29 Af Thomas Jensen

Annonce

- Vi vil vinde

Det afviser Team Sydhavsøernes assisterende træner Nick Szwiec til dels.

- Vi går ind til kampen for vinde med alt, hvad vi har og tager kampen præcist så seriøst, som gjaldt det liv eller død. Men det er da klart, at vi ikke belaster spillere unødigt, så de måske ikke kan spille kval-kampene, siger assistenttræneren, der har fuld tiltro til, at sundhedssektoren har styr på, hvem der har småskavanker og skal skånes.

Nick Szwiec vil ikke høre tale om, at holdet drosler ned for at toppe senere, når det gælder oprykningskampene mod Tønder.

- Vi tror på, at det er bedst at bevare det flow, vi har været inde i, og kører vi på lavere blus, bliver spillerne bare uskarpe og skal bruge tid på at komme i gear igen, så det kommer ikke til at ske, siger Nick Szwiec, der håber, at rigtig mange kommer i Maribo-Hallen i eftermiddag for at hylde spillerne for en god sæson, der langt fra er slut endnu.

Når kampen mod HØJ er overstået står der i første omgang kvalifikationskampe om oprykning mod Tønder på menuen, og hvis det ender godt venter et Liga-hold i næste og sidste play off-runde.

Eftermiddagens sidste runde i 1. division fløjtes i gang kl. 16:00 i Maribo-Hallen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce