cookie-og-privatlivspolitik
Med to mål sparkede Pierre-Emerick Aubameyang Arsenal til en 2-1 sejr over Chelsea i lørdagens FA Cup-finale. Angriberen har kun et år tilbage af sin kontrakt med klubben.
Med to mål sparkede Pierre-Emerick Aubameyang Arsenal til en 2-1 sejr over Chelsea i lørdagens FA Cup-finale. Angriberen har kun et år tilbage af sin kontrakt med klubben.
Foto: Catherine Ivill/Reuters

Sport

Arsenal-manager vil bygge holdet op om Aubameyang

Mikel Arteta tror på, at Aubameyang bliver i klubben, selv om angriberen kun har et år tilbage af kontrakt.
02. august 2020 kl. 01:21 Af Ritzau

Annonce

Arsenals manager, Mikel Arteta, vil bygge holdet op omkring Pierre-Emerick Aubameyang, da han tror på, at angriberen bliver i klubben efter Arsenals 2-1 sejr over Chelsea i FA-Cup finalen lørdag aften.

Det siger spanieren ifølge nyhedsbureauet AFP på et pressemøde efter kampen, hvor Aubameyang scorede begge Arsenals mål.

Angriberens fremtid har på det seneste været diskuteret heftigt, da han kun har et år tilbage af sin kontrakt med Arsenal.

- Han ved, hvad jeg tænker om ham. Jeg vil bygge holdet op omkring ham. Jeg tror, at han vil blive. Det handler om at få kontrakten på plads, siger Arteta efter finalen og tilføjer:

- Jeg tror, at øjeblikke som det her vil hjælpe ham med at indse og give ham tro på, at vi er på rette vej, og at han er en stor del af det.

Angriberen fra Gabon havde intet at sige, om hans planer for næste sæson efter finalen. I stedet hyldede han sin spanske manager efter triumfen i den engelske pokalturnering.

- Han fortjener denne sejr. Han har lavet et fantastisk stykke arbejde, og vi er alle glade for at have ham på holdet, siger Aubameyang.

I Chelsea-lejren er manager Frank Lampard skuffet over, at hans mandskab smed sejren væk efter at være kommet foran efter bare fem minutter.

- Vi blev selvtilfredse, tog for lang tid på bolden, som var det en spadseretur, siger Lampard til BBC efter kampen.

- Vi spillede ikke godt nok til at vinde en finale. Meget af i dag kan vi kun bebrejde os selv for.

Chelseas nederlag blev yderligere forværret af, at holdet i løbet af kampen mistede Christian Pulisic, César Azpilicueta og Pedro til skader.

Lampard bekræfter efter kampen, at hverken Pulisic eller Azpilicueta når at blive klar til Chelseas returopgør i Champions League mod Bayern München 8. august.

Chelsea tabte den første ottendedelsfinale 0-3 på hjemmebane.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce