BSV og TTH deler i intens forestilling

Kasper Kildelund (th.) - her mod Skjern - var effektiv for TTH Holstebro. Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Både Bjerringbro-Silkeborg og TTH Holstebro gik hårdt efter sejren, men holdene måtte nøjes med pointdeling.

Begge hold bejlede kraftigt til sejren, men ganske fair sluttede det 29-29, da Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og TTH Holstebro mandag tørnede sammen i herrernes håndboldliga.

Resultatet bringer BSV på fem point for fire kampe, mens TTH efter den anden uafgjorte kamp i træk nu har fire point.

TTH kom bedst fra start og bragte sig foran med 3-1, men hurtigt kom hjemmeholdet i teten, og med seks mål på stribe stod det kort efter 7-3 til BSV efter Sebastian Skubes scoring.

TTH fik dog fuldt kontakt allerede ved 8-8, og derfra blev det en jævnbyrdig og afvekslende halvleg.

BSV var for det meste knebent foran, men TTH sluttede bedst af og førte 16-15 ved pausen efter Nikolaj Enderleits mål i sidste sekund.

Anden halvleg var også helt lige i begyndelsen, men TTH kom på vinderkurs med tre mål i træk, hvor 21-21 blev vekslet til føring på 24-21. Det sidste mål scorede Kasper Kildelund med sin syvende scoring på lige så mange forsøg.

Men BSV gav ikke op. Trods bagud med tre mål flere gange i den efterfølgende fase kom holdet tilbage og udlignede til 28-28, da den tårnhøje bagspiller Nikolaj Markussen scorede for niende gang i opgøret.

Da resterede godt fire minutter. Et par minutter senere var Markussen igen vigtig, da han fremtvang et rødt kort til Jonathan Würtz. Men BSV formåede ikke at score i overtal i det angreb.

I stedet scorede TTH til 29-28 i den anden ende med et minut tilbage.

BSV havde dog koldblodigheden i sit sidste angreb. Holdet udnyttede overtallet til at spille August Pedersen fri på fløjen, og nordmanden udlignede tre sekunder før tid.

• Herrehåndbold: TTH Holstebro - Skjern Håndbold