cookie-og-privatlivspolitik
DeVaughn Akoon-Purcell, her fra sin tid hos Denver Nuggets, var med til at hente sejren mod Hapoel Tel-Aviv. (Arkivfoto)
DeVaughn Akoon-Purcell, her fra sin tid hos Denver Nuggets, var med til at hente sejren mod Hapoel Tel-Aviv. (Arkivfoto)
Foto: Jamie Schwaberow/Ritzau Scanpix

Sport

Bakken Bears spiller sig én sejr fra CL-deltagelse

Med en sejr over israelske Hapoel Tel-Aviv på neutral grund er Bakken Bears kun ét skridt fra CL-gruppespil.
23. september 2020 kl. 17:15 Af Ritzau

Annonce

De danske basketballmestre fra Bakken Bears tog en sikker sejr onsdag i Champions League-kvalifikationen, da holdet på neutral grund på Cypern pillede pynten af israelske Hapoel Tel-Aviv.

Efter en lige start dominerede aarhusianerne anden og tredje periode, hvor sejren på 91-71 blev grundlagt.

Bakken Bears førte 22-21 efter første periode, men danskerne rykkede fra i de to næste perioder, der blev vundet med hver otte point.

Det gav et forspring på 17 point inden sidste periode, hvor israelerne aldrig var i nærheden af at bringe spænding tilbage i opgøret.

Sejren betyder, at Bakken Bears nu blot er en enkelt sejr fra at booke en plads i denne sæsons Champions League, der er den næststærkeste europæiske klubturnering.

Bakken Bears spillede sig i 2016/17-sæsonen frem til gruppespillet i Champions League, der rangerer under EuroLeague, hvor de bedste klubber deltager. Dengang blev det til 13 nederlag i 14 kampe.

Siden har holdet gjort sig fornemt bemærket i Fiba Europe Cup, der rangerer lige under Champions League, med to semifinalepladser.

Blandt andet i sidste sæson, hvor semifinalerne endte med at blive aflyst på grund af coronapandemien.

Modstanderen i den afgørende playoffkamp fredag om en plads i Champions League bliver mod polske KK Wloclawek eller Belfius Mons-Hainaut fra Belgien.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce