cookie-og-privatlivspolitik
René Holten Poulsen - her i enerkajak - kalder forbundets PR-medarbejder for uprofessionel og inkompetent.
René Holten Poulsen - her i enerkajak - kalder forbundets PR-medarbejder for uprofessionel og inkompetent.
Foto: Bence Vekassy

Sport

Ballade i andedammen

René Holten Poulsen gav svar på tiltale.
29. maj 2019 kl. 20:50 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO Danmarks bedste mandlige kajakroer de seneste ti år, René Holten Poulsen, har rettet et hårdt angreb på Dansk Kano og Kajak Forbunds (DKF) PR-chef.

Det skete i polske Poznan i weekenden i forbindelse med årets første World Cup.

Efter de indledende løb i 1.000 meter toerkajak skrev DKF's pressechef Lars Bo Nielsen:

- Danmarks bedste herre-toer over den olympiske 1.000 meter hedder lige nu Rasmus Knudsen fra Lyngby Kanoklub og Morten Graversen fra Silkeborg Kajakklub.

- Ikke alene bedømt på, at Rasmus og Morten tog den direkte World Cup-finalebillet ved at vinde indledende heat fredag eftermiddag i Poznan. Også fordi de med tiden 3.13,3 minutter var næsten tre sekunder hurtigere end "konkurrenterne", René Holten Poulsen og Nils Boe, begge Maribo Kajakklub, der sluttede treer i deres indledende heat og skal over en semifinale lørdag i forsøget på at nå søndagens finale.

Således ordene fra pressechefen.


- Inkompetent medarbejder

Det fik en arrig René Holten Poulsen til at komme med et modangreb:

- På hvilken baggrund kan en pressechef sammenligne tiderne og dermed udtale, at en anden båd er hurtigere i et andet løb? Det gør han uden at se, at vi stopper med at ro med lidt over 100 meter igen.

- Det siger mig to ting: For det første at vi har en pressechef, der på ingen måde har sat sig ind i sporten. "Bedste tider" er netop blevet fjernet fra alle internationale løb, fordi det er umuligt at sammenligne fra et løb til det næste. Og for det andet at det er komplet mangel på indsigt i vores sport fra vores PR-mand.

Hårde ord fra René Holten Poulsen, som tilføjer:

- Jeg har i snart seks år nægtet at tale med DKF's pressechef, fordi han gentagne gange har fejlciteret og krydret mine udtalelser. Dagens "opdatering" bekræfter mig blot i, hvor dybt uprofessionel og inkompetent han er.

- Nu ved alle, hvorfor jeg har min egen presseansvarlig, og hvorfor der aldrig ligger et citat fra mig i DKF's pressemeddelelser.

René Holten Poulsen og Nils Boe gav senere på vandet svar på tiltale ved at vinde deres semifinaleløb og senere ro sig til bronzemedaljer i finalen, mens "konkurrenterne" Rasmus Knudsen og Morten Graversen blev nummer ni og sidst i finaleløbet.

Efter finalen lød det sådan fra DKF's pressechef:

- Med den flotte præstation og bronzemedaljerne fik Poulsen og Boe også sat en tyk streg under, at de er Danmarks bedste herretoer!


Ny duel i Duisburg

Fra torsdag til søndag skal de ni kajakroere på det danske landshold ud i årets anden World Cup. Det sker i Duisburg, Tyskland, hvor de to danske toerkajakker atter skal dyste mod hinanden for at finde frem til, hvilken konstellation, der skal repræsentere Danmark ved VM i august.

I den første World Cup vandt de danske roere ikke færre end fire medaljer - og alle tilfaldt Maribo-roere. Udover bronze i toerkajak vandt René Holten Poulsen sølv i 500 meter mix-kajak med Emma Aastrand Jørgensen, som også vandt sølv i 200 meter ener.

I Poznan var René Holten Poulsen ikke i nærheden af en medalje i OL-disciplinen 1.000 meter enerkajak, men i Duisburg håber han at kunne kæmpe med om medaljerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Dyrere cigaretter 22. september 2019 kl. 20.56

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

Annonce