cookie-og-privatlivspolitik
Bayern München blev sensationelt slået ud af pokalturneringen.
Bayern München blev sensationelt slået ud af pokalturneringen.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters

Sport

Bayern lider sensationelt pokalexit efter straffesparksdrama

Bayern München blev slået ud af pokalturnering efter straffesparkskonkurrence mod Holstein Kiel.
13. januar 2021 kl. 23:42 Af Ritzau

Annonce

Holstein Kiel slog sensationelt Bayern München ud i anden runde af den tyske pokalturnering efter at have vundet straffesparkskonkurrencen med 6-5 og 8-7 i alt.

Det sker efter, at Kiel på hjemmebane udlignede til 2-2 dybt inde i den ordinære spilletid.

På papiret skulle mægtige Bayern München på en overkommelig opgave onsdag aften, da klubben gæstede Holstein Kiel fra 2. Bundesliga i den tyske pokalturnering, DFB Pokal.

Men det blev alt andet end overkommeligt.

Gæsterne fra Bayern München kontrollerede ellers spillet fra kampens begyndelse, og det bar allerede frugt efter 14 minutters spil.

Serge Gnabry kunne på et oplæg fra Thomas Müller lægge bolden i et tomt mål, efter at Holstein-målmand Ioannis Gelios gik fejl af bolden.

I den efterfølgende langsomme gengivelse lignede Gnabry en mand, der befandt sig i offside, men heldigvis for ham og Bayern er VAR ikke en del af turneringen.

På trods af at de tyske mestre forblev initiativtagerne i store dele af første halvleg, så kom hjemmeholdet på 1-1, da holdets midtbanespiller Fin Bartels sparkede bolden i mål efter 35 minutters spil.

Det resultat holdt halvlegen ud.

Det så dog ud til, at Bayerns træner, Hansi Flick, havde talt med store bogstaver i pausen, for holdet skulle allerede komme foran efter to minutter af anden halvleg.

Leroy Sane sparkede på flotteste vis bolden i krogen på et frispark lige uden for feltet.

Men som man mindst ventede det, så skulle hjemmeholdet udligne dybt inde i tillægstiden, da midtbanespilleren Hauke Wahl headede bolden over i det lange hjørne til stillingen 2-2.

Efter forlænget spilletid, der ikke bød på mål, skulle det hele afgøres i en straffesparkskonkurrence, og her trak det undertippede hjemmehold det længste strå.

Efter at begge hold havde scoret på sine fem første forsøg på overbevisende manér, misbrugte Marc Roca for Bayern. Derefter sikrede Fin Bartels den sensationelle sejr.

Dermed spiller Holstein Kiel sig videre i pokalturneringen, hvor holdet i tredje runde skal møde Darmstadt, som også spiller i den næstbedste række.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce