cookie-og-privatlivspolitik
Leroy Sane, Serge Gnabry og resten af Bayern Münchens hold viste skræmmende styrke i sæsonåbneren med storsejr over Schalke 04.
Leroy Sane, Serge Gnabry og resten af Bayern Münchens hold viste skræmmende styrke i sæsonåbneren med storsejr over Schalke 04.
Foto: Michael Dalder/Reuters

Sport

Bayern stormer ind i den nye sæson med storsejr

Bayern München jagter sit niende mesterskab i træk og indledte sæsonen skræmmende med 8-0 mod Schalke 04.
18. september 2020 kl. 22:23 Af Ritzau

Annonce

Bayern München var ikke til at skyde igennem, men det tyske mesterhold bombede selv løs på imponerende vis fredag aften.

Her blev sæsonen i Bundesligaen indledt, og Bayern stormede afsted og udraderede Schalke 04 på skræmmende vis.

Rekordmesteren vandt sæsonåbneren med hele 8-0 i et opgør, hvor Schalke ikke fik et ben til jorden.

Bayern jagter klubbens niende mesterskab i træk, og storklubben ligger naturligt på førstepladsen nu efter opvisningen, som må have skræmt samtlige konkurrenter godt og grundigt.

Bayerns spillere var helt ustyrlige, og det hele virkede afgjort allerede efter en halv time.

Efter blot tre minutter og 24 sekunder sørgede Serge Gnabry fikst for 1-0, da han modtog en lang aflevering, kørte bolden bagom støttebenet og afsluttede sikkert.

I det 19. minut lagde Thomas Müller så bolden til rette for Leon Goretzka, som fra kanten af straffesparksfeltet afsluttede fladt og sendte bolden i mål og Bayern på 2-0.

Efter en god halv time begik rundtossede Schalke straffespark mod Robert Lewandowski, som selv udnyttede muligheden og scorede til 3-0, og så virkede det i den grad op ad bakke for gæsterne.

Efter pausen stod der stadig opvisning på menuen, og det blev 4-0 efter få minutter. Leroy Sane, der er kommet til fra Manchester City, forsøgte at afslutte, men Schalke-keeper Ralf Fahrmann fik halvklaret.

Bolden endte hos Gnabry, der sikkert scorede, og den 25-årige angriber sørgede for et hattrick til 5-0 efter lige under en time.

Igen blev Sane sendt afsted, og han fandt fikst Gnabry, som knaldede bolden i mål.

Derfra var det legestue, og Thomas Müller øgede til 6-0, mens Leroy Sane blev noteret for en scoring i sin debut for Bayern.

Efter 71. minutter stormede han ned mod den sagesløse Fahrmann i Shalkes mål, og Sane scorede sikkert mod klubbens, som han forlod i 2016, da han skiftede til Manchester City.

Jamal Musiala afløste med 18 minutter igen Gnabry, og det 17-årige talent sluttede målfesten af med at bombe bolden i kassen til 8-0 ni minutter før tid.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce