cookie-og-privatlivspolitik
Jamal Musiala (nummer to fra højre) bliver omringet af holdkammeraterne fra Bayern München, efter at det 18-årige tyske stortalent har scoret sit andet mål i 3-2-sejren over Wolfsburg.
Jamal Musiala (nummer to fra højre) bliver omringet af holdkammeraterne fra Bayern München, efter at det 18-årige tyske stortalent har scoret sit andet mål i 3-2-sejren over Wolfsburg.
Foto: Fabian Bimmer/Ritzau Scanpix

Sport

Bayern trækker fra i toppen og nærmer sig tysk guld

Bayern München udnyttede RB Leipzigs pointtab, da sydtyskerne slog rækkens nummer tre fra Wolfsburg med 3-2.
17. april 2021 kl. 17:30 Af Ritzau

Bayern München trækker fra konkurrenterne og nærmer sig det niende tyske mesterskab i træk.

På udebane vandt sydtyskerne lørdag med 3-2 over rækkens nummer tre fra Wolfsburg, dagen efter at de nærmeste forfølgere fra RB Leipzig snublede med 0-0 mod Hoffenheim.

I topscorer Robert Lewandowskis skadesfravær viste den blot 18-årige angriber Jamal Musiala sig frem med to scoringer mod Wolfsburg.

Efter et kvarter gjorde angrebstalentet det til 1-0. Selv om Wolfsburg-keeper Koen Casteels kom i vejen for skudforsøget, så sneg bolden sig alligevel ind over målstregen.

Ti minutter før pausen øgede Jamal Musiala til 3-1 på et hovedstød, efter at Maxim Choupo-Moting i mellemtiden havde gjort det til 2-0, og Wolfsburg havde reduceret ved Wout Weghorst.

Annonce

Musiala skulle strække sig langt efter et indlæg og fik ikke et særlig hårdt træf på bolden. Hans hovedstød endte alligevel i nettet, da bolden tog en blød bue hen over Koen Casteels i hjemmeholdets mål.

Bayern-sejren blev for alvor truet efter pausen, da Wolfsburgs Maximilian Philipp gjorde det til 2-3, men mere blev det ikke til.

Dermed fik sydtyskerne lidt at lune sig på, efter at Bayern tidligere på ugen blev elimineret i Champions League efter et samlet nederlag til Paris Saint-Germain i kvartfinalerne.

Med sejren topper Bayern Bundesligaen med 68 point. De nærmeste forfølgere fra RB Leipzig har 61 point, mens Wolfsburg har 54 point på tredjepladsen.

Rækkens nummer fire fra Eintracht Frankfurt tabte lørdag med 0-4 ude til Borussia Mönchengladbach.

Annonce

Danske Marcus Ingvartsen fik den sidste halve time som indskifter for Union Berlin, der slog Stuttgart med 2-1.

Landsholdets reservemålmand Frederik Rønnow sad på bænken for ligaens bundprop Schalke, der kom tættere nedrykning med et 0-4-nederlag til Freiburg.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE