cookie-og-privatlivspolitik
Kenneth Stampe (tv) er en af de spillere, der fortsætter i Nordfalster. Her ses han i klubbens foreløbigt eneste kamp i 2020, da man slog Døllefjelde ud af pokalturneringen.
Kenneth Stampe (tv) er en af de spillere, der fortsætter i Nordfalster. Her ses han i klubbens foreløbigt eneste kamp i 2020, da man slog Døllefjelde ud af pokalturneringen.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Berner og "MC" trapper ned

Nordfalster skifter ud i truppen frem mod den nye sæson.
28. juli 2020 kl. 17:49 Af Thomas Jensen

Annonce

NØRRE VEDBY Nordfalster reddede sig med nød og næppe i Sjællandsserien i deres debutsæson i rækken og skulle også have haft Anders Sørensen ved trænerroret.

Men han smuttede i utide til fordel for et job i Slagelses ungomdsafdeling, og nu er det igen Michael Pedersen og Sten Wagner, der står i spidsen for nordfalstringerne, der har trænet i to uger.

- Det ser fornuftigt ud, melder Michael Pedersen, der selv har taget fodboldstøvlerne på og træner med. Det betyder, at Sten Wagner har det overordnede ansvar.

- Sådan skal det være, når jeg træner med, siger Michael Pedersen, der håber at kunne presse de øvrige, men som udgangspunkt har tænkt sig at hjælpe klubbens nyoprykkede LF-seriehold.

- Men taber jeg en 10-15 kilo, skal de da passe på, griner den tidligere ungdomslandsholdsspiller.

Hen over corona- og sommerpausen er der sket en del udskiftning i truppen.

Rutinerede kræfter, som de tidligere divisionsspillere i Nykøbing FC Jan Berner, Mads-Christopher Pedersen og Nicklas Sander Rasmussen trapper ned og vil kun stå til disposition i nødstilfælde.

Sidstnævnte spiller på andetholdet, mens man endnu ikke har set noget til Christian Pihl Pedersen efter sommerferien.

- Fælles for dem alle er, at de ikke har tid til at træne det, der skal til, fortæller Michael Pedersen.


"Mini" fik kun én kamp

Andreas Schultz Jørgensen med kælenavnet "Mini", der også har en fortid i Nykøbing FC, spillede med i pokalkampen mod Døllefjelde lige før sommerferien, men Michael Pedersen regner ikke med at kunne disponere over ham.

- Han flytter til København og vil finde en divisionsklub derinde, men lykkedes det ikke for ham, skal han da være hjertelig velkommen hos os, understreger Michael Pedersen, der også har mistet angriberen Jeppe Kristensen, der er taget til Nr. Alslev.

Den modsatte vej har træneren endnu engang været på rov i sin tidligere klub Nykøbing FC, hvor Mads Romme Rasch og Casper Sarka var kommet til allerede til forårsturneringen, der blev afblæst på grund af corona, og udover dem er også Andreas Nørholm stødt til Nordfalster-truppen.

I søndagens træningskamp mod AIK 65 Strøbys serie 3-hold, som Nordfalster vandt 2-0, havde man også New Khanthong på prøve. Den tidligere Systofte-spiller er vendt tilbage til landsdelen efter nogle år i hovedstaden, hvor han spillede i Sjællandsserien for Albertslund.

Om han skifter til Nordfalster er endnu uvist.


Flere træner med

Derudover har klubben fået tilgang af Nyråd-spilleren Emil Mikkelsen, der er forsvarsspiller, og på træningsbanen i Nr. Vedby har Listrup-spilleren Mikkel Silding også været på besøg.

Nordfalster har endnu tre træningskampe på programmet mod Suså IF (s1), AIK 65 Strøby (s1) og Næstveds Sjællandsserie-mandskab inden sæsonpræmieren i Sjællandsserien lørdag 15. august på hjemmebane mod FC Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce