cookie-og-privatlivspolitik

20

Billeder

Mandagens kampe blev foreviget af pressefotograf Anders Knudsen.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Billedserie: Uhyre tæt på finaleplads

Se de mange billeder og læs resultaterne af det store stævne her.
11. juni 2019 kl. 10:27 Af Thomas Jensen

Annonce

Nykøbing FC' s U/10-mandskab var uhyre tæt på at gå i A-finalen ved klubbens eget store pinsestævne i NFC Syd.

De små boldtalenter vandt suverænt puljespillet med lutter sejre og gik derpå direkte i semifinalen. Her ventede Glostrup FK, som efter en tæt kamp kunne booke billetten til finalen med en sejr på 2-1.

Glostrups FK's finalemodstander blev Lyngby, som NFC havde slået i puljen med 6-2. Lyngby besejrede i deres semifinale Farum 5-4 efter straffespark. Glostrup vandt finalen 4-0 over Lyngby, mens gassen var gået totalt af NFC-ballonen, i det de tabte hele 1-7 til Farum i kampen om tredjepladsen.

Også i B-rækken for U/10-spillere var der stærk lokal markering. FC Nakskov nåede semifinalen efter en andenplads i den indledende pulje.

Her tabte vestlollikkerne dog i går morges til Gentofte Fodbold Akademi med 0-2. Kampen om tredjepladsen bød dog på genrejsning med en flot 4-3 sejr over aarhusianske IF Lyseng.


NFC's U/11 i semifianlen

For spillerne med et år mere på dåbsattesten i U/11 A-rækken var Nykøbing FC også godt med fremme med en andenplads i puljen efter Ledøje-Smørum. Semifinalen blev dog en brat endestation, da Farum vandt hele 9-0. Placeringskampen om tredjepladsen blev tabt 1-2 til Ledøje-Smørum.

I samme række blev FC Nakskov nummer ti efter en enkelt puljesejr, der kom i hus med 4-1 over FA 2000.


Sejr til Tingsted

Tingsted viste også gode takter i U/11 D-rækken med en finalesejr over Nykøbing FC, og det var kulminationen på et flot pinsestævne for landsbyklubben uden nederlag.

I stævnets ældste aldersklasse, U/12, var Nykøbing FC kommet i menneskehænder i A-rækken, hvor det blev til en sidsteplads i puljespillet med kun enkelt sejr over Solrød.

Undervejs tabte falstringerne, der styres af den tidligere topspiller i B.1901 og Døllefjelde, Steven Rasmussen, 2-6 til KB, der havde den tidligere Alliance-profil Søren Nielsen på sidelinjen.

NFC endte på en 12.-plads ud af 12 hold i A-rækken, mens klubbens andethold i C-rækken vandt finalen 2-1 over Blovstrød.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce