cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis, arkivfoto

Sport

Billetsalg til FCK-braget åbner fredag og mandag

Billetterne til Nykøbing FCs hjemmekamp i Sydbank Pokalen mod FC København bliver snart udbudt til salg.
08. september 2021 kl. 12:40 Af Jakob Poulsen

Superligaens aktuelle førerhold, FC København, kommer til Nykøbing for at møde Nykøbing FC i landspokalturneringen Sydbank Pokalen.

Det stod klart allerede for nogen tid siden, da der blev trukket lod til tredje runde i turneringen.

Sidenhen er det blevet fastlagt, at kampen skal spilles om præcis 14 dage - onsdag 22. september - klokken 18.00 i Lollands Bank Park, også kendt som Nykøbing F. Idrætspark.

Og allerede inden billetsalget overhovedet er begyndt, har Nykøbing FC mærket massiv publikumsinteresse for det, der bliver klubbens største kamp, siden Brøndby IF var på besøg på samme bane for snart en del år siden.

På et møde i dag onsdag blev det besluttet at åbne billetsalget for NFCs aktionærer på fredag, 10. september, mens billetsalget for øvrige tilskuere åbnes på mandag, 13. september.

Annonce

Billetterne kommer til at koste 100 kroner pr. stk. for børn og unge under 18 år, mens billetprisen for voksne bliver 150 kroner.

Der er på forhånd afsat 500 billetter til FC Københavns fans, som skal have det såkaldte awaykort for at komme ind.

Billetterne sættes til salg via NFCs hjemmeside - samme sted som billetter til klubbens øvrige hjemmekampe og udebaneture sættes til salg - KLIK HER.

- Det bliver en kæmpe festdag, og vi glæder os til at se både vores egne og FCKs fans, og så glæder vi os til at måle os sportsligt mod superligaens tophold. Vi går efter at gå videre i turneringen, lyder det fra NFCs kommunikationschef Frederik Scheuermann.

Han tilføjer, at folk med sæson- eller årskort til NFCs hjemmekampe allerede er sikret adgang og derfor ikke behøver at købe billet, men andre interesserede opfordres til at købe billetter hurtigst muligt, da man forventer, at der bliver udsolgt.

Annonce

Kampen vises også direkte i tv på DR.

Nykøbing FC og FC København har mødt hinanden en enkelt gang tidligere i pokalturneringen. Det var tilbage i 1995, da NFC hed Nykøbing F. Alliancen.

Her overværede 5.460 tilskuere i Nykøbing F. Idrætspark, at københavnerne vandt med 2-1 efter at have været bagud med 1-0.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

Annonce

ANNONCE