cookie-og-privatlivspolitik

Sport

Bjerringbro-Silkeborg fortsætter flot stime efter comeback

Bjerringbro-Silkeborg vandt for syvende gang i træk og indhentede Aalborg Håndbold med sejr over Ribe-Esbjerg.
04. marts 2021 kl. 20:16 Af Ritzau

Det så ud til, at Ribe-Esbjerg torsdag ville smide en kæp i hjulet på Bjerringbro-Silkeborgs (BSH) jagt på topplaceringen i HTH Herreligaen.

Vestjyderne spillede godt og var foran med tre mål med ti minutter tilbage, inden et comeback i slutminutterne resulterede i, at BSH fortsatte sin sejrsstime, som nu lyder på syv vundne kampe i træk.

Mads Øris Nielsen blev den store helt, da han i de døende sekunder scorede til slutresultat 29-28. Sejren betyder, at BSH nu på andenpladsen har 33 point, lige så mange som Aalborg Håndbold på tredjepladsen.

GOG, der er inde i en svær periode for tiden, ligger øverst med 35 point, men har spillet en kamp færre end de to andre hold.

BSH startede sløvt torsdag og kom bagud, inden hjemmeholdet fandt rytmen. Midtvejs i første halvleg stod der 10-7 til midtjyderne, men så kom gæsterne op i gear igen.

Annonce

Ribe-Esbjerg fik vendt kampen på hovedet og var flere gange foran med to, inden Sebastian Skube lige inden pausen sørgede for, at BSH kun var bagud med et enkelt mål efter de første 30 minutter.

Kampen forblev tæt efter pausen, men Ribe-Esbjerg var som regel et skridt eller to foran. BSH gav sig dog ikke og fik flere gange udlignet.

Med lidt over ti minutter tilbage kom gæsterne så foran med tre for første gang i kampen. Men igen svarede Bjerringbro-Silkeborg tilbage, og så endte det med en gyserafslutning.

Hjemmeholdet fik reduceret med små to minutter tilbage, men Ribe-Esbjerg gik i stå i angrebet, og så fik BSH bolden med et lille minut tilbage.

BSH-træner Peter Bredsdorff-Larsen tog en timeout for at sætte angrebet op, og selv om det nok ikke udmøntede sig, som han havde forestillet sig, endte træneren alligevel med armene over hovedet i triumf.

Annonce

Med kun en håndfuld sekunder tilbage på kampuret steg Mads Øris Nielsen til vejrs og scorede sejrsmålet.

Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold mangler at spille fire kampe i grundspillet, mens topholdet GOG altså har fem tilbage.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE