cookie-og-privatlivspolitik
Frank Andersen, Golfklubben Storstrømmens træner, glæder sig over, at Danmarksturneringen bliver gennemført.
Foto: Privat

Sport

Bliver gennemført i en reduceret udgave

Danmarksturneringen i golf har været truet af aflysning
29. maj 2020 kl. 18:30 Af Allan Plenborg

Annonce

LOLLAND-FALSTER Danmarksturneringen i golf har i år været truet af aflysning grundet coranakrisen, men Dansk Golf Union har nu meldt ud, at turneringen gennemføres. Dog i en reduceret udgave.

I stedet for den traditionelle dobbeltturnering afvikles samtlige rækker som en enkeltturnering. Og samtlige kampe vil blive spillet på neutrale baner.

Rækkerne er traditionen tro opdelt i puljer á fire hold. Holdene skal således spille tre kampe mod tidligere seks kampe.

Golfklubben Storstrømmen, som vandt sin pulje í 2. division øst sidste år og efterfølgende blev besejret knebent i oprykningsfinalen, er i år i pulje med Skovbo, Køge og Royal Golf Klub fra Amager.

Storstrømmen åbner sæsonen lørdag 13. juni i Køge mod Skovbo. Søndag 14. juni spiller Storstrømmen på Amager mod Køge, og den sidste puljekamp spilles søndag 15. august på Skovbo-banen, hvor Royal Golf Klub er modstanderen.

Opryknings- og finalespil er fastsat til weekenden 12.-13. september.

- Royal Golf Klub er nedrykker fra 1. division og er min favorit til at vinde puljen, siger Golfklubbens professionelle træner, Frank Andersen, som glæder sig over, at man får gennemført Danmarksturneringen - også selv om den afvikles som en enkeltturnering og Storstrømmen ikke kommer til at spille en eneste kamp på hjemmebane.

Frank Andersen har haft spillerne til træning i grupper på ni de seneste par uger.

- Det virker til, at de alle er i fin form, så det ser fornuftigt ud, siger Storstrømmen-træneren, som tilføjer, at spillerne glæder sig til at komme i kamp.

Maribo Sø Golfklub er det næsthøjest placerede herrehold fra Lolland-Falster. Midtlollikkerne spiller i 3. division øst pulje 2, hvor modstanderne bliver Sydsjælland, Odense og Næstved.

Falster Golfklub fra Virket får fornøjelsen af at møde Sydsjælland, Korsør og Næstved i 4. division øst pulje 3.

Andetholdene fra Storstrømmen, Maribo og Falster udgør sammen med Marielyst Golfklub 5. division øst pulje 3.

I Kvalifikationsrækken for kvinder stiller fusionsholdet GGG op. GGG er en forkortelse for Guldborgsund Golf Girls, og bag holdet står Storstrømmen, Falster og Marielyst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

Annonce