Annonce
Sport

Brædder vil hæve pokaler igen

Sådan så det ud, da NFH i juni 2021 spillede sig i pokalfinalen. Det skulle der gerne komme meget mere af i fremtiden, hvis det står til NFH's nye formand John Brædder. Foto: Thomas Jensen

Den tidligere borgmester har store ambitioner som NFH-formand.

NYKØBING Da NFH i søndags slog Skanderborg med 38-25, var den nye NFH-formand og nu forhåndværende borgmester John Brædder med i omklædningsrummet.

Det har han været før som borgmester - for at løfte pokaler - og det er også ambitionen som NFH-formand.

- Tillykke med sejren. Jeg glæder mig til at følge jer nu helt tæt på, og så skal vi sammen arbejde hen imod at blive dansk mester igen.

Nogenlunde sådan faldt ordene fra John Brædder til spillertruppen og det øvrige team, og går man John Brædder lidt på klingen, så er det ambitionen at stå med DM-pokalen igen og repræsentere Danmark i den fornemste europæiske klubturnering Champions League.

- Det er det ultimative, vi kan opnå, så selvfølgelig går vi efter det. Ellers havde jeg heller ikke sagt ja til at blive formand og taget imod den udfordring, som jeg er stolt over at have fået, understreger John Brædder, der dog godt er klar over, at det ikke er noget, der kommer over natten, og at der er andre klubber, der lige nu spiller voldsomt med de økonomiske muskler.

- Penge er selvfølgelig en ekstremt vigtig del, og uden dem kommer man ikke langt. Vi skal arbejde på at gøre det økonomiske grundlag bedre via flere tilskuere og bedre og mere professionelle forhold for vores sponsorer, så vi kan lokke flere til, siger den tidligere borgmester og peger blandt andet på den nye multihal, som gerne skulle stå færdig i sommeren 2024.

- Den er helt afgørende for, at vi kan vækste på de parametre, påpeger han, men også den øgede erhvervsaktivitet i området skulle meget gerne kaste noget af sig.

- Den sportslige succes følges som regel med muligheden for vækst i et område. Det har vi set tidligere i Midt -og Vestjylland, og den tendens er nu i gang på Sydsjælland og Lolland-Falster, mener John Brædder.

Måske kan der ikke rejses lige så mange penge som i andre områder af Danmark, men for John Brædder er klubkultur og sammenhold også en vigtig del af succes.

- Det er helt unikt, og noget vi skal bruge positivt. Det samhørighed mellem klub, de frivillige, fans, spillere og ikke mindst moderklubben med dens mange ungdomsmedlemmer er ekstremt vigtig. Der har vi noget, som de andre storklubber ikke har i samme grad, fornemmer John Brædder.

Han skal nu stille og roligt arbejde sig ind i alle hjørner af organisationen. Lære og lytte hos de mere garvede kræfter i bestyrelsen. For selv om han har en fortid som håndboldspiller i Vantore HK, så bliver det ikke Brædder, der i første omgang skal bestemme, hvem der spiller højreback på ligaholdet.

- Vi har kompetente folk i bestyrelsen og en meget dygtig cheftræner, der tager sig af den slags. Det er jeg helt tryg ved, understreger han.

NFH måtte i sommer melde fra til de europæiske klubturneringer af økonomiske årsager, og det skulle ifølge John Brædder gerne være en engangsforetagelse.

- Det var nok fornuftigt på det tidspunkt, men det skulle nødigt ske igen. Vi skal være en klub, der spiller internationalt. Det er vigtigt for vores omdømme, og jagten på dygtige spillere udefra bliver nemmere, når de kan se, at vi er en klub, der satser på Europa.

Foreløbig er formanden ubesejret.

- Det var vigtigt, vi slog Skanderborg, for ellers havde jeg jo fået skylden for det, griner John Brædder, der er klar til at trække i arbejdstøjet.

  • Sådan så det ud, da NFH i juni 2021 spillede sig i pokalfinalen. Det skulle der gerne komme meget mere af i fremtiden, hvis det står til NFH's nye formand John Brædder. Foto: Thomas Jensen
Annonce
Sport

Maribo-dreng skifter til dansk traditionsklub

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Annonce
Annonce
112

Stoppet med slagvåben og pistoler i bilen

Guldborgsund

Jyder tabte i Højesteret: Guldborgsund Kommune vinder strid om millioner

Indland

Ydermure er væltet i den udbrændte del af Børsen

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

National politienhed ransager på Falster: Sag af særlig grov karakter

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken

Lolland

Rundt på gulvet over stor donation

Lolland

Kommune fik kritik for ventetid: Handleplan skal rette op

Lokal nyt

Kæmpe-lukning får konsekvenser: Fyringer rammer også lokalt

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Sport

Maribo-dreng skifter til dansk traditionsklub

Lokal nyt

Efter slagteri-lukning: Frygter at lokale svineavlere stopper

Lolland

Stor åbningsfest: - Jeg skal bare købe toiletpapir

Indland

Afspærringer omkring Børsen opretholdes indtil mandag morgen

Indland

Danish Crown lukker Ringsted-slagteri og nedlægger 1200 job

Annonce
Annonce
Lolland

Kæmper mod tiden: Snart kan drømmen blive knust

Indland

Danish Crown lukker Ringsted-slagteri og nedlægger 1200 job

Indland

Boligmarkedet er stadig på lavt blus efter marts-fremgang

Indland

Kongeparret fortsætter forårstradition på Fredensborg Slot

Lokal nyt

Første sted i Danmark: Nu kan du blive indlagt hjemme

112

Blev opdaget: Solgte narko på byens torv midt om dagen

Lolland

Fingrene væk! Turister vader ind og smadrer marken