cookie-og-privatlivspolitik
Lionel Messi ramte stolpen i første halvleg i Barcelonas kamp lørdag, hvor holdet tabte 0-1 til Getafe.
Lionel Messi ramte stolpen i første halvleg i Barcelonas kamp lørdag, hvor holdet tabte 0-1 til Getafe.
Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix

Sport

Braithwaite får kort indhop i skuffende Barcelona-nederlag

FC Barcelona tabte lørdag aften på udebane 0-1 til Getafe, der scorede på straffespark i anden halvleg.
17. oktober 2020 kl. 22:56 Af Ritzau

Annonce

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite måtte nøjes med ti minutters spil, da FC Barcelona lørdag skuffede mod Getafe i den spanske La Liga.

Braithwaite startede således på bænken og blev først skiftet ind mod slutningen, da den catalanske storklub på udebane tabte med 0-1.

Getafe scorede kampens eneste mål på straffespark i anden halvleg.

Nederlaget betyder, at Barcelona ligger på niendepladsen i den bedste spanske fodboldrække med syv point efter fire kampe. Getafe rykker op på en flot andenplads med ti point efter fem kampe.

Barcelona indledte kampen med Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann og den blot 17-årige Pedri som de offensive støtter til stjernen Lionel Messi.

De havde dog svært ved at komme frem til de helt store chancer, og et skud på ydersiden af stolpen fra Messi var bedste tilbud i første halvleg.

I anden halvleg begik Barcelona-hollænderen Frenkie de Jong straffespark. Det eksekverede Jaime Mata stensikkert med et skud til venstre for sig selv.

Efter godt en times spil blev Ansu Fati og Philippe Coutinho skiftet ind for Barcelona, mens Braithwaite måtte holde sig på bænken lidt endnu.

Danskeren blev skiftet ind med ti minutter tilbage, men kunne ikke nå at ændre på slutresultatet. Faktisk var Getafe i stedet tæt på at gøre det til 2-0, men det forhindrede Barcelona-målmand Neto med en flot redning.

Barcelona kan trøste sig med, at også ærkerivalerne fra Real Madrid skuffede lørdag. Hovedstadsklubben tabte hjemme 0-1 til oprykkeren Cádiz.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce