cookie-og-privatlivspolitik
Lionel Messi og Martin Braithwaite har allerede gang i et lovende samarbejde.
Lionel Messi og Martin Braithwaite har allerede gang i et lovende samarbejde.
Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix

Sport

Braithwaite fik kram af Messi: Jeg vasker ikke trøjen

Martin Braithwaite fik en drømmedebut som indskifter med en assist til Lionel Messi i 5-0-sejr over Eibar.
22. februar 2020 kl. 18:44 Af Ritzau

Annonce

Martin Braithwaite fik lørdag en fremragende debut for FC Barcelona, der slog Eibar med 5-0 i den spanske liga.

Danskeren kom på banen i det 72. minut og nåede at lægge op til Lionel Messis fjerde scoring og var selv tæt på at komme på måltavlen. Messi var straks henne og give Braithwaite en krammer.

I presserummet under Camp Nou ville alle have fat i Barcelonas nyindkøb og høre om oplevelsen - specielt krammet og det lovende samarbejde med holdets argentinske troldmand.

- Han sagde tillykke til mig, han er en god fyr.

- Jeg kunne mærke på ham, at han vil have, at jeg føler mig godt tilpas, og han prøvede at finde mig med nogle pasninger. Han er en fantastisk spiller, siger Martin Braithwaite.

- Jeg tror ikke, at jeg skal vaske trøjen efter at have fået et kram af Messi. Nej, helt ærligt, jeg er glad for at være her, og det var fantastisk, at jeg kunne lave en assist i dag. Det gør mig stolt, siger angriberen.

Med tre minutter tilbage af opgøret var Braithwaite tæt på selv at gøre det til 5-0, men Eibar-målmanden reddede. Inde foran mål kunne Arthur afslutte Barcelonas målfest.

- Jeg var meget tæt på. Jeg blev ved med at presse på. Jeg er glad på hans vegne (Arthur, red), og jeg ved, at jeg kommer til at score mål i fremtiden, siger danskeren.

Martin Braithwaite fortæller, at han to dage efter skiftet fra bundholdet Leganes befinder sig godt med nogle af fodboldens største profiler.

- Jeg skal ikke gøre så meget. Jeg skal bare løbe, og det er min største kompetence. Spillerne skal nok finde mig, siger vestjyden.

Det var samtidig en barndomsdrøm, der gik i opfyldelse, da han efter små 70 minutter med en del opvarmning på sidelinjen, blev kaldt hen til bænken.

To minutter efter løb han ind på banen til stor jubel på det velbesøgte, men langtfra udsolgte Camp Nou.

- Det var utroligt og specielt. Jeg har set det på tv, da jeg var et barn, og så pludselig at være her og få den modtagelse fra fansene er noget, jeg virkelig er stolt af.

- Jeg fik 20 minutter, og jeg ville vise, hvad jeg kunne. Gutterne modtog mig godt, og det føltes naturligt for mig at træde ind på dette hold med de her utrolig spillere, siger han.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce