cookie-og-privatlivspolitik
Mikael Uhre blev igen matchvinder for Brøndby.
Mikael Uhre blev igen matchvinder for Brøndby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Sport

Brandvarm Uhre sikrer seks på stribe i tæt topdyst

Superligatopscorer Mikael Uhre sikrede Brøndby den sjette sejr i træk med sin 1-0-scoring mod Randers FC.
28. november 2021 kl. 18:05 Af Ritzau

Superligatopscorer Mikael Uhre viste på ny skarpheden, da han sikrede Brøndby IF en 1-0-sejr i topdysten mod Randers FC med sin 11. sæsonscoring. Sejren er Brøndbys sjette i træk i Superligaen.

Uhres kasse afgjorde en tæt kamp, hvor Brøndby i store dele af kampen var bedst og farligst mod et Randers-hold, hvis offensiv længe led under et formationsskifte valgt til kampen.

Det levende og målsøgende spil, som Randers FC har vist over de seneste mange måneder, fungerede slet ikke i 3-5-2-formationen, som Randers havde valgt for at stække Brøndbys dybe løb.

Først da Randers gik tilbage til sin vante 4-4-2-opstilling mod slutningen af kampen fik gæsterne lagt et chanceskabende pres, men to flotte Brøndby-redninger betød, at Brøndby ganske fortjent tog sejren og de tre point.

Dermed er Brøndby nu nummer tre i Superligaen med to point ned til Randers på femtepladsen efter 17 runder, som er efterårets sidste runde.

Annonce

Brøndby har lige så mange point som FC København og fire færre end FC Midtjylland, men de to topklubber har endnu ikke været i kamp i denne runde.

De to hold på Brøndby Stadion kom til kampen med et europæisk opgør i benene, og opgøret fik sig en afventende indledning, hvor det virkede til, at der var stor respekt holdene imellem.

Brøndby viste tænder et par gange med direkte bolde om bag Randers' bagkæde og var bedst i indledningen, hvor Randers ikke kunne få noget til at fungere.

Efter 27 minutter slog Brøndby så til, da Marko Divkovic trykkede af fra distancen. Skuddet tog stolpen og faldt ud til Uhre, der stensikkert sendte 1-0-kassen i mål.

Føringen holdt til pausen, da Randers måtte se sit bedste forsøg fra et hjørnespark tage overliggeren.

Annonce

I anden halvleg kom Brøndby bedst ud og tvang tidligt Randers-målmand Patrik Carlgren ud i en dobbeltredning, der holdt liv i kampen.

Siden skiftede Randers formation, hvilket trykkede Brøndby længere ned, da Randers fik mere og bedre gang i sit offensive spil.

I slutfasen havde Brøndby-målmand Mads Hermansen to afgørende redninger, da Randers' Stephen Odey og Tosin Kehinde skød fra nært hold, og på den måde sikrede Brøndby så seks sejre på stribe.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE