cookie-og-privatlivspolitik
Vinicius Junior blev tiljublet efter sin afgørende scoring mod Sevilla.
Vinicius Junior blev tiljublet efter sin afgørende scoring mod Sevilla.
Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix

Sport

Brasiliansk missil konsoliderer Real Madrids førsteplads

Vinicius Junior scorede et brag af en kasse kort før slutfløjt, da Real Madrid slog Sevilla søndag aften.
28. november 2021 kl. 23:02 Af Ritzau

Brasilianske Vinicius Junior blev den store helt, da Real Madrid søndag aften konsoliderede sin placering som nummer et i den spanske La Liga.

Den unge kantspiller scorede et smukt mål med godt tre minutter tilbage af opgøret mod Sevilla, og så vandt Real Madrid med 2-1.

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney kom ind for Sevilla med omtrent 20 minutter tilbage af opgøret og var lige ved at udligne på hovedstød i overtiden.

Sevilla kom foran og var bedst i første halvleg, hvor Real Madrid kæmpede for at følge med. Hjemmeholdet blev dog vækket til live af en kæmpe brøler af Sevilla-keeper Bono.

Anden halvleg var en stilfærdig affære, indtil Vinicius sendte sit missil i netmaskerne.

Annonce

Tidligere på dagen vandt Atlético Madrid med 4-1 over Cadiz, der havde danske Jens Jønsson i startopstillingen, mens Real Sociedad tabte 0-1 til Espanyol.

De tre resultater betyder, at Real Madrid er på førstepladsen med fire point ned til Atlético. Sociedad og Sevilla følger på de efterfølgende placeringer med henholdsvis fire og fem point op til Real Madrid.

Et kendetegn for første halvleg i søndagens sene La Liga-opgør var, at Real Madrid efterlod masser af plads i feltet. Det betød, at Sevilla fik flere hovedstødschancer, og en af dem gik i mål.

Efter 12 minutter steg Rafa Mir helt umarkeret op til et hjørnespark og dirigerede uden problemer bolden forbi Thibaut Courtois til 1-0.

Derefter brændte det yderligere et par gange på foran Real Madrid-kassen. Men så kom hjemmeholdet tilbage, da forsvarsspiller Eder Militao tog chancen langt, langt udefra efter godt en halv time.

Annonce

Bono i Sevilla-målet undervurderede afslutningen, som han mislykket forsøgte at gribe. I stedet blokerede han den på stolpen, og bolden dansede ud i feltet, hvor Karim Benzema kom først til og trillede den i nettet.

Hvor første halvleg var hæsblæsende, var anden halvleg noget mere afdæmpet. Publikum skulle vente i 25 minutter, før en stor chance opstod.

Vinicius Junior kom pludselig af sted i fuld firspring og havde kun én modspiller mellem sig selv og Bono, men chancen blev mindre, fordi han trådte lidt i bolden, og så sparkede han den langt over mål.

Lige efter den mulighed kom Thomas Delaney på banen.

Real Madrid pressede på i slutfasen, og Vinicius Junior brød dødvandet med godt tre minutter tilbage opgøret.

Annonce

Han tog kuglen elegant ned i højre side af banen, trak forbi en modstander og klappede den op i hjørnet med et brag.

Thomas Delaney kom tæt på i overtiden, da han med et hovedstød tvang Thibaut Courtois til en flot redning.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE