cookie-og-privatlivspolitik
Emiliano Marcondes forlader Brentford og kan nu transferfrit finde sig en ny arbejdsgiver. Endnu er den dog ikke på plads.
Emiliano Marcondes forlader Brentford og kan nu transferfrit finde sig en ny arbejdsgiver. Endnu er den dog ikke på plads.
Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

Sport

Brentford slipper Marcondes: Han var vigtig for oprykningen

Emiliano Marcondes forlader Brentford, men får rosende ord med på vejen af cheftræner Thomas Frank.
10. juni 2021 kl. 16:00 Af Ritzau

Brentford er torsdag blevet en dansker fattigere.

Den 26-årige offensivspiller Emiliano Marcondes får således ikke forlænget sin kontrakt, der løber ud denne sommer, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil har haft et omskifteligt ophold i Brentford, men er ifølge cheftræner Thomas Frank en stor del af oprykningen til Premier League.

- Alle kunne se, hvor stor en rolle Emiliano spillede for os i playoffkampene. Han var kampens bedste spiller i finalen, scorede og var overalt. Og jeg synes, han var endnu bedre i semifinalen, siger Frank til klubbens hjemmeside.

Skader har holdt Marcondes på sidelinjen i en del af hans tre og et halvt år i Brentford.

Annonce

- Generelt har "Emi" været uheldig i sin tid hos os. Han har haft skader på vigtige tidspunkter, men han har været en stor del af det, vi har opnået, siger Frank om landsmanden og fortsætter:

- Vi har altid haft spillere, der arbejder ekstra efter træning og presser trænerstaben, men Emiliano har gjort det til en stor del af sin tid hos os. Andre har set hans eksempel, og vi har nu mange spillere, der arbejder ekstra.

Tidligere har den nyslåede Premier League-klub også sagt farvel til højrebacken Henrik Dalsgaard. Han har skrevet kontrakt med FC Midtjylland, der som bekendt deler ejer, Matthew Benham, med Brentford.

Marcondes nåede 97 kampe og scorede syv gange for Brentford.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE