cookie-og-privatlivspolitik
Brøndbys angriber Kamil Wilczek har været med til at levere nogle svingende resultater i denne sæson. Men fredag kan meget af sæsonen reddes med en pokaltitel.
Brøndbys angriber Kamil Wilczek har været med til at levere nogle svingende resultater i denne sæson. Men fredag kan meget af sæsonen reddes med en pokaltitel.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Sport

Brøndby-bomber: Pokaltitel vil gøre sæsonen god

Brøndby spiller fredag med i en pokalfinale for tredje år i træk. Denne gang er modstanderen FC Midtjylland.




15. maj 2019 kl. 16:31 Af /ritzau/

Annonce

En pokaltitel vil ikke betyde, at sæsonen har været perfekt for Brøndby.

Men med en finalesejr over FC Midtjylland fredag i Parken vil sæsonen kunne betegnes som god, mener Brøndby-angriberen Kamil Wilczek.

- I år er det en anderledes situation. Vi har ikke leveret godt nok indtil videre, og det er sidste chance for at få et trofæ.

- Det vil ikke gøre det til en perfekt sæson, men det vil blive en god sæson, hvis vi vinder en titel, siger Wilczek til klubbens hjemmeside.

Sidste år vandt Brøndby pokalfinalen efter en sejr over Silkeborg. I sidste sæson var Brøndby desuden tæt på at vinde det danske mesterskab, men det var netop FCM, som endte med at snuppe guldet.

FCM har endnu ikke har prøvet at vinde en pokaltitel, og står det til Wilczek, kommer det heller ikke til at ske denne gang.

- Det er altid specielt med en pokalfinale. Vi kan ikke sammenligne med de to seneste år. Vi er i en anden situation i år, det er en anden sæson, en anden modstander, så man kan ikke sammenligne.

- Det er en speciel kamp. Der er en særlig følelse i truppen og i alle folk omkring Brøndby. Vi ved, hvad den pokal betyder for folk herude, og vi er klar til kampen, lover polakken.

Han kan godt mærke, at finaledagen nærmer sig med hastige skridt.

- Atmosfæren er rigtig god, og det giver os en god energi. Det er vigtigt, at vi ikke lader situationen stresse os. Vi skal finde det helt rigtige spændingsniveau ligesom sidste år.

- Vi skal være spændte og ikke nervøse. Vi skal være tændte, men ikke overtændte. Der er en fin linje mellem at være rigtig tændt og overtændt.

- Der skal vi ramme rigtigt, og det skal vi nok gøre fredag, forsikrer Wilczek.




KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

Annonce