cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsens ubetinget største triumf på brydemåtten var OL-sølvmedaljen i Rio de Janeiro i 2016, som blev fejret med Dannebrog om halsen.
Foto: Robert F. Bukaty/AP

Sport

Brydekarrieren ved vejs ende

Mark O. Madsen og Viasat har indkaldt til stort pressemøde i eftermiddag
20. marts 2018 kl. 14:00 Af Torben Mølgren

Annonce

En lang og glorværdig karriere som Danmarks ubetinget bedste bryder i nyere tid nærmer sig sandsynligvis sin afslutning.

Den 33-årige BK Thor-bryder Mark O. Madsen fra Nykøbing står, efter hvad Folketidende erfarer, over for et afgørende sportsligt karriereskifte, idet han agter at lægge brydningen på hylden for i stedet at satse 100 procent på MMA, der er den populære forkortelse for mixed martial arts.

TV-stationen Viasat har i eftermiddag indkaldt til pressemøde på det firestjernede Hotel Crown Plaza i Ørestaden i København.

Her vil Mark O. Madsen ifølge en pressemeddelelse “gå ud med en meget vigtig nyhed om sin fremtidige sportslige karriere”.
Og det forlyder altså, at det handler om et brydestop for at gå “all-in” i MMA.

Mark O. Madsen har længe haft et godt øje til MMA-sporten, hvor aktørerne kæmper mod hinanden i et ottekantet bur med indslag fra brydning, boksning og jiu-jitsu, og BK Thor-bryderen har allerede tre kampe på cv’et.

De er alle blevet vundet i overbevisende stil. Senest ved gallastævnet i Nykøbing F. Hallen for et par måneder siden, hvor Mark O. Madsen blot behøvede 27 sekunder for at knock oute Matthias Freyschuss.
Allerede her udtalte matchmaker Otto Knudsen sig om Mark O. Madsens potentiale.

- Jeg vil tro, at Mark om et år eller halvandet kan få chancen på den store scene hos UFC, Ultimate Fighting Championship, i USA, lød det fra matchmakeren.

Ved stævnet i Nykøbing havde Mark O. Madsen stadig planer om sideløbende at forfølge flere triumfer i brydning, hvilket Thor-bryderen bekræftede ved Thor Masters for tre uger siden.

Men nu er det tilsyneladende slut efter en karriere på brydemåtten, der har varet, siden Mark O. Madsen som lille purk tog de første brydegreb som seks-årig.

Men nu handler det tilsyneladende om en helt anden karriere, der økonomisk kan vise sig ganske indbringende - især hvis Mark O. Madsen kan slå igennem i USA.

Klik her for at læse Folketidende på PC

Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

Annonce