cookie-og-privatlivspolitik
Andreas Christensen måtte gå den tunge vej, da han kort før pausen fik rødt kort for at nedlægge Liverpools Sadio Mané.
Andreas Christensen måtte gå den tunge vej, da han kort før pausen fik rødt kort for at nedlægge Liverpools Sadio Mané.
Foto: Matt Dunham/Ritzau Scanpix

Sport

Christensen ser rødt i Chelsea-nedtur mod Liverpool

Liverpool slog ude Chelsea, der måtte spille anden halvleg med ti mand efter Andreas Christensens udvisning.
20. september 2020 kl. 19:28 Af Ritzau

Annonce

Andreas Christensen blev den store skurk for Chelsea, som søndag tabte 0-2 hjemme mod Liverpool i Premier League.

Danskeren var i Chelseas startopstilling, men han fik rødt kort i første halvlegs sidste minut, efter at dommeren havde tjekket VAR i en situation, som først resulterede i en advarsel.

Sadio Mané blev sendt afsted med en lang aflevering, og i jagten side om side med Mané begik Andreas Christensen, hvad der lignede en rugbytackling.

Det endte med et rødt kort, som var svært at indvende noget imod, og som pressede Chelsea, som var i undertal i hele anden halvleg.

Forinden havde danskeren ellers også afværget en stor Liverpool-mulighed i indledningen, da Roberto Firmino var lige ved at nå bolden efter en skovtur af Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga.

Med ti mand kunne Chelsea intet stille op, og to mål af Sadio Mané efter pausen afgjorde kampen, som også bød på et misbrugt straffespark af Chelsea.

Selv med 11 mand var Liverpool bedst og i kontrol, og Chelsea lurede mest på omstillinger.

Timo Werner var dog pludselig tæt på med en afslutning, hvor bolden strøg lige forbi højre stolpe, og første halvleg endte altså uden mål og med udvisningen af Andreas Christensen.

Derfor lå det til fortsat Liverpool-dominans, og nyindkøbte Thiago Alcântara blev sendt på banen til sin debut for gæsterne i stedet for Jordan Henderson.

Chelsea skiftede Fikayo Tomori ind som erstatning for Andreas Christensen og hev Kai Havertz ud, men det gik galt alligevel.

Fem minutter efter pausen blev Chelsea udspillet, og Roberto Firmino lagde bolden smukt ind i feltet, hvor Mané pandede gæsterne på 1-0.

Kepa Arrizabalaga har længe været til debat i Chelsea, som ifølge rygterne jagter en erstatning, og spanieren kom da også i fokus med en dyr fejl, der fire minutter senere førte til 2-0-scoringen.

Efter en tilbagelægning ville målmanden sparke bolden væk, men den røg direkte ind på Mané, der efterfølgende nemt scorede.

I det 72. minut begik Thiago Alcântara så straffespark mod Timo Werner, men Liverpool-keeper Alisson Becker pillede Jorginhos forsøg, og Liverpool slog Chelsea for fjerde gang i træk i ligaen.

Newcastle tabte hjemme 0-3 mod Brighton, mens Leicester hjemme vandt 4-2 mod Burnley i en kamp, hvor Kasper Schmeichel var uden skyld i Burnleys scoringer.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce