cookie-og-privatlivspolitik
Riyad Mahrez bringer Manchester City på 2-0.
Riyad Mahrez bringer Manchester City på 2-0.
Foto: Martin Rickett/Ritzau Scanpix

Sport

City-helt hylder defensiven efter semifinaletriumf

Riyad Mahrez scorede to kontramål for Manchester City, der forsvarede sig godt mod Paris Saint-Germain.
04. maj 2021 kl. 23:26 Af Ritzau

Riyad Mahrez blev den store helt for Manchester City i Champions League-semifinalen. I den første kamp mod Paris Saint-Germain scorede han sejrsmålet til 2-1, og tirsdag scorede han begge mål i 2-0-triumfen.

Alligevel følte Mahrez behov for først at fremhæve defensiven efter den samlede sejr, der bragte City i finalen for første gang.

- Du er nødt til at have en meget solid defensiv, og det havde vi. Vi indkasserede ikke meget, og derfor er vi i finalen. Det er godt. Nu skal vi først vinde på lørdag for at blive mester (i England, red.), og så fokuserer vi på Champions League-finalen, siger Riyad Mahrez til britiske BT Sport.

PSG havde bolden i det meste af kampen tirsdag, men City forsvarede sig stærkt og slog så til på to kontramål, et i hver halvleg.

- Det var ikke planen at spille på kontra, men PSG var nødt til at angribe os, og vi kom til at stå lidt dybt. Men vi er gode på kontra, og det var sådan, vi scorede målene, så vi er glade.

Annonce

- Vi kom ikke så godt i gang, og vi spillede ikke nogen god første halvleg, men vi fik målet, som gjorde os mere komfortable. I anden halvleg var vi bedre og kunne have scoret flere mål, vurderer Mahrez.

PSG var uden Kylian Mbappé, der sad på bænken, efter at han blev skadet i weekenden. Uden ham forsøgte Neymar sig meget på egen hånd, men han manglede det sidste.

I stedet endte det i PSG-frustrationer, og Angel Di Maria fik rødt kort for at sparke til en modstander.

- De tabte hovedet og begyndte at sparke efter os. Det røde kort gjorde det mere komfortabelt for os, lyder det fra Mahrez.

Onsdag findes den anden finalist, når Chelsea tager imod Real Madrid efter 1-1 i den første kamp.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE