cookie-og-privatlivspolitik
En skuffet cheftræner Claus Jensen efter nederlaget på 4-0 til Fremad Amager.
En skuffet cheftræner Claus Jensen efter nederlaget på 4-0 til Fremad Amager.
Foto: Martin Timm

Sport

Claus: - Det er mit ansvar

Cheftræneren skulle sunde sig ovenpå afklapsningen på Amager.
02. juli 2020 kl. 16:10 Af Thomas Jensen

Annonce

KØBENHAVN, FOLKETIDENDE Normalt går der ikke længe, før en smilende Claus Jensen kommer ud af omklædningsrummet efter en kamp.

Men i går gik der op imod en halv time, efter sidste fløjt havde lydt, og smilet var stivnet.

- Det er bare at lægge sig fladt ned og erkende, at det bestemt ikke var godt nok overfor de fans og mange andre, der følger os.

- Jeg tager det fulde ansvar for den første halvleg, vi leverer. Der var lagt en taktik, som skulle udnytte deres svage punkter, og det lykkedes bestemt ikke.

- Der må jeg også selv kigge indad og evaluere på, hvad det var, der skete, og om vi skulle have ændret tingenes tilstand noget før.

- Skulle i det?

- I bagklogskabens lys er tingene altid klare, og det blev måske en smule for naivt, vil nogen måske påstå. Men vi er et hold, der gerne vil presse modstanderen højt på banen, og det lykkedes slet ikke i dag, hvor de i den grad straffer os, erkendte Claus Jensen, der godt er klar over, at de kritiske røster bliver større og større, efterhånden som nedrykningsspøgelset rykker nærmere.

Men den risiko var han bevidst om, da han som manager overtog posten som cheftræner.

- Jeg vidste godt, at jeg lagde hånden på kogepladen, men jeg føler ikke, den er mere varm nu end tidligere på sæsonen. Jeg har hele tiden vidst, at det blev tæt, og det har ikke ændret sig. Men det er da klart, at dagens indsats giver anledning til selvransagelse, også hos mig, siger Claus Jensen, der på spørgsmålet, om at han stadig ser sig selv som den rigtige mand i cheftrænerstolen, ikke er tvivl.

- Ja, selvfølgelig er jeg det, og det er resten af trænerteamet også, men det er ikke noget, vi bruger tid på.

- Lige nu er kampene det vigtige, og vi har ikke ressourcer til at tænke på noget som helst andet, lyder det fra Claus Jensen, der håber på en trodsreaktion mod Viborg på mandag.

- Nu handler det om at stå sammen, og jeg håber at se en reaktion fra spillerne, men overordnet så tager vi de hug for kampen i dag, som vi har fortjent, lyder det afslutningsvis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce