cookie-og-privatlivspolitik
Ingen fans og ingen Kingsley Coman som her ses på billedet i Champion League-finalen. Coronavirusset har sørget for, at ingen af førnævnte får lov til at komme på Allianz Arena, når Bundesligaen begynder fredag.
Ingen fans og ingen Kingsley Coman som her ses på billedet i Champion League-finalen. Coronavirusset har sørget for, at ingen af førnævnte får lov til at komme på Allianz Arena, når Bundesligaen begynder fredag.
Foto: Pool/Reuters

Sport

Corona driller Bayern München op til Bundesliga-start

En stigning af coronasmittede i München er skyld i, at Bundesligaen alligevel starter uden tilskuere.
18. september 2020 kl. 18:02 Af Ritzau

Annonce

Fredag begynder sæsonen i Bundesligaen, når de forsvarende mestre fra Bayern München får besøg af Schalke 04.

Det var egentlig planen, at klubben måtte fylde ti procent af sine 75.000 siddepladser op med tilskuere, og dermed lukke fans ind på stadion for første gang i seks måneder.

Men en stigning af coronasmittede i München-området den seneste uge fik torsdag Münchens overborgmester, Dieter Reiter, til at forbyde tilskuere til kampen.

- Det ville være et forkert signal at sende at tillade tilskuere til kampen med den nuværende situation.

- Jeg ved, at det er bittert for fansene og klubberne, men denne krise er ikke overstået endnu, og det skal alle være bevidste om, skriver han i et Facebookopslag.

Ifølge Reuters er de tyske delstater enige om en aftale, der tillader, at klubber fylder 20 procent af stadion op med tilskuere. Dog alt afhængig af hvor mange coronasmittede en delstat har.

Tilskuerne er dog ikke de eneste, der må se kampen hjemme fra sofaen.

Klubbens matchvinder fra Champions League-finalen i Lissabon, Kingsley Coman, kommer heller ikke på stadion til fredagens kamp.

Han er nemlig i isolation, efter at han har været i kontakt med en coronasmittet person. Franskmanden er dog ikke selv blevet testet positiv for coronavirus.

Selv om det er et tab, giver det håb til fansene om, at nyindkøbet fra Manchester City, Leroy Sane, til gengæld kan komme i aktion.

Den første kamp i sæsonen spilles fredag klokken 20.30.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce