cookie-og-privatlivspolitik
Fuenlabradas kamp mod Deportivo La Coruna blev først udskudt, derefter aflyst for så altså til sidst at blive afviklet alligevel små tre uger senere end planlagt. (Arkivfoto)
Fuenlabradas kamp mod Deportivo La Coruna blev først udskudt, derefter aflyst for så altså til sidst at blive afviklet alligevel små tre uger senere end planlagt. (Arkivfoto)
Foto: Sergio Perez/Reuters

Sport

Coronaramt klub taber i overtid og misser mulig oprykning

Spanske Fuenlabrada kunne have spillet sig i playoff om oprykning med uafgjort, men tabte i en udskudt kamp.
07. august 2020 kl. 22:01 Af Ritzau

Annonce

Fuenlabrada var fredag få øjeblikke fra at booke playoffkampe om oprykning til Primera Division.

Den spanske fodboldklub, der har været hårdt ramt af coronavirus, skulle blot bruge et enkelt point i den udskudte ligakamp mod Deportivo La Coruña.

Det så længe ud til at lykkes. Fuenlabrada kom foran efter ti minutter og førte indtil det 84. minut, hvor Deportivo udlignede.

Pointdeling var stadig brugbart for Fuenlabrada, men i kampens overtid scorede Deportivo på straffespark og så endte det altså med et nederlag for klubben, der aldrig før har været en del af landets bedste fodboldrække.

Fuenlabrada nåede i slutningen af juli op på i alt 28 coronasmittede ansatte. Klubbens kamp mod Deportivo La Coruña var først blevet udskudt, da de første personer i Fuenlabrada blev konstateret smittet.

På grund af det efterfølgende udbrud blev kampen aflyst, men tidligere på ugen fik Fuenlabrada sit ønske om at få kampen afviklet opfyldt.

Huesca og Cadiz er allerede rykket op i Primera Division. Zaragoza, Almeria, Girona og Elche kæmper om den tredje og sidste oprykningsbillet.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce