cookie-og-privatlivspolitik
U/20-EM-bronzemedaljevinderne Clara Windleff og Sofia Bisgaard lægger vejen forbi Marielyst Strand i weekenden.
U/20-EM-bronzemedaljevinderne Clara Windleff og Sofia Bisgaard lægger vejen forbi Marielyst Strand i weekenden.
Foto: Privat

Sport

Danmarks bedste volley-spillere til Marielyst

70 hold stiller op i Grand Slam-stævne på Marielyst Strand.
15. juli 2021 kl. 12:00 Af Allan Plenborg

MARIELYST Danmarks bedste beach volleyballspillere rykker i weekenden til Danmarks bedste badestrand, Marielyst, for at deltage i Marielyst Pepsi MAX Grand Slam.

Grand Slam-Stævnet på Marielyst Strand er den sidste, inden sæsonen for alvor spidser til, da semifinalestævnerne bliver næste stop på DM-touren.

- Det er derfor sidste chance for atleterne at indsamle de ranglistepoint, som de skal bruge til at spille sig til Danmarksmesterskabet i midt i august i Nyhavn, København, siger Peter Morsing, sportskonsulent i Beachvolleyball.

Ifølge Peter Morsing bliver der mange muligheder for at se beachvolley i topklasse. Med i kvindernes eliterække er eksempelvis de to unge beachvolley-talenter Sofia Bisgaard og Clara Windeleff, som for fire dage siden opnåede et historisk resultat ved at vinde bronze ved EM for U/20 i Tyrkiet.

- Det bliver en oplevelse at se EM-bronzevinderne i sandet. De får dog kamp til stregen, da deres to tidligere og mere erfarne makkere, Line Trans Hansen og Cecilie Køllner Olsen, som begge har vundet adskillige DM- og World Tour-medaljer, slår pjalterne sammen, siger Peter Morsing.

Annonce

Stævnet får deltagelse af omkring 70 hold. Der vil blive spillet i fire kategorier hos såvel kvinderne som mændene - Eliterækken, 1., 2. og 3. division.

Der vil blive spillet på ti baner på stranden for enden af Marielyst Strandvej lørdag og søndag fra klokken 9. Finalerne spilles søndag klokken 14 og 15.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

Annonce

ANNONCE