cookie-og-privatlivspolitik
Anders Christiansen var som vanligt blandt Malmö FF's mest fremtrædende, men anføreren kunne ikke forhindre 0-3 mod Juventus.
Anders Christiansen var som vanligt blandt Malmö FF's mest fremtrædende, men anføreren kunne ikke forhindre 0-3 mod Juventus.
Foto: Jonathan Nackstrand/Ritzau Scanpix

Sport

Dansk Malmö-anfører om Juventus-møde: Tabte på to minutter

Anders Christiansen ærgrede sig over, at Juventus fik lov at score to gange kort før pausen.
14. september 2021 kl. 23:30 Af Ritzau

Malmö FF drømte om at levere en overraskelse mod mægtige Juventus i Champions League, men det endte i en maveplasker for det svenske mesterhold med Jon Dahl Tomasson i spidsen som træner.

Juventus havde kurs mod en pauseføring på 1-0, men de to sidste minutter af første halvleg afgjorde det hele med yderligere to mål af italienerne.

Det ærgrer anfører Anders Christiansen.

- Vi tabte kampen på to minutter. Vi burde gå til pausen med 0-1, men det var de små detaljer, der afgjorde det. Da det stod 0-3, var det game over, siger Anders Christiansen til C More ifølge det svenske nyhedsbureau TT.

Efter pausen gjorde svenskerne en god figur, men der blev ikke rokket ved resultatet, som dog sagtens kunne være endt med en større sejr til Juventus.

Annonce

Alex Sandro havde bragt udeholdet på 1-0 midtvejs i første halvleg, og i de døende minutter før pausen scorede først Paulo Dybala på straffespark og derefter Álvaro Morata på et smart lob.

- Vi må analysere kampen. Vi har allerede en vigtig kamp om få dage, siger Anders Christiansen med henvisning til lørdagens udekamp mod Allsvenskans førerhold, Djurgården.

Fra ligaens fjerdeplads er Malmö FF fire point efter, hvorfor kampen kan vise sig vital.

I Champions Leagues gruppe H er Juventus som ventet stukket af sted i front sammen med Chelsea, der indledte turneringen med en hjemmesejr på 1-0 over Zenit.

Svenskerne skal formentlig slås med russerne om tredjepladsen, der giver en plads senere i Europa Leagues knald eller fald-kampe næste år.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

Annonce

ANNONCE