Dansk angriber får Real Madrid-gennembrud med CL-hattrick

Caroline Møller - her i aktion for landsholdet - scorede hattrick på 37 minutter for Real Madrid. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Caroline Møller scorede hattrick for Real Madrid, og Pernille Harder stod for Chelseas sejrsmål mod Juventus.

Den 22-årige danske angriber Caroline Møller fik onsdag aften sit store gennembrud for sin nye klub, Real Madrid.

I Champions League-kampen på hjemmebane mod islandske Breidablik tegnede hun sig for et vaskeægte hattrick i sejren på 5-0.

Inden onsdagens kamp havde Caroline Møller blot scoret en enkelt gang for Real Madrid, men det fik hun lavet godt og grundigt om på onsdag.

Allerede i løbet af første halvleg havde Møller sendt tre kolde i kassen.

Efter fem minutter blev hun spillet fri i dybden, og hun tog flot bolden ned med en sublim tæmning i feltet og sparkede den i modsatte hjørne til 1-0.

Et kvarter senere var hun igen på pletten, da hun fulgte og scorede nemt på en ripost.

Kort før pausen fandt hun igen den rette position lige omkring straffesparkspletten, og herfra scorede hun sikkert på en tværpasning.

Men Møller, der har en fortid hos Fortuna Hjørring og Inter, var ikke færdig med at vise sig frem. Tre minutter efter pausen stod hun også for en assist, da hun dæmpede en bold til Olga Garcia Carmona, der sparkede 4-0-målet ind.

17 minutter før tid kunne Møller så lade sig hylde, da hun blev skiftet ud. Uden hende blev sejren cementeret kort før tid.

Real Madrid er på sikker kurs mod avancement fra gruppe B. Ligesom Paris Saint-Germain har Real seks point efter to runder.

Også Pernille Harder kom på tavlen i Champions League, da hendes klub, Chelsea, ude vandt med 2-1 over Juventus, der stillede med Sofie Junge-Pedersen og Matilde Lundorf.

Midtvejs i anden halvleg dukkede Harder op på rette sted i feltet og scorede sejrsmålet.

Wolfsburg og Chelsea fører gruppe A an med hver fire point, mens Juventus på tredjepladsen har tre point.