cookie-og-privatlivspolitik
FC Nakskov-træner Lasse Nagel skal have forbedret sit forsvar og overvejer et formationsskifte fra fire til tre forsvarsspillere frem mod den forestående sæson i Sjællandsserien.
FC Nakskov-træner Lasse Nagel skal have forbedret sit forsvar og overvejer et formationsskifte fra fire til tre forsvarsspillere frem mod den forestående sæson i Sjællandsserien.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Defensiven skal forbedres

FC Nakskov skal lukke færre mål ind i den nye fodboldsæson.
20. juli 2021 kl. 09:40 Af Thomas Jensen

NAKSKOV Det har været med nervøse trækninger, at FC Nakskov-træner Lasse Nagel i den seneste sæson satte sig ind i spillerbussen for at køre til udekampe især på Sjælland. Målene haglede ind med flere kæmpe store nederlag til følge.

Men det skal være slut i den kommende sæson.

Fokus ved træningen, som startede i sidste uge på anlægget på Bregnevej i Nakskov, er udover at få spillerne i form, at forbedre det defensive udgangspunkt, som har voldt så store problemer.

- Vi har spillerne og kvaliteterne til at lave masser af mål, men det går jo ikke at vi lukker mindst lige så mange ind i den modsatte ende, siger Lasse Nagel, der pønser på et formationsskifte, så han kun spiller med tre mand i bagkæden.

- Vi gik over til et tremandsforsvar, da var vi bagud 0-4 i Køge i foråret, og derefter lukkede vi fuldstændigt ned for deres chancer, husker Lasse Nagel, der har brugt sommerferien på at analysere sig frem til, at den formation godt kunne være en løsning fremadrettet.

Annonce

- Det er i hvert fald noget, vi skal have øvet i de kommende træningskampe, fortæller Lasse Nagel, der sender sit hold i kamp allerede på torsdag i sommerens første træningskamp mod Nykøbing FC's sjællandsseriemandskab.

FC Nakskov-spillerne vil være i gang op til fire gange om ugen indtil sæsonstarten med mindst tre ugentlige træningspas, der kan ændres til fire, hvis der ikke er en træningskamp på programmet.

- Spillerne går virkelig til stålet, og det ser rigtig fornuftigt ud. Det er en gruppe af spillere, der rigtig gerne vil træne, så det er meget positivt, fastslår Lasse Nagel, der ikke har nogen afgang fra sin trup hen over sommerferien.

Til gengæld har han valgt at se et par spillere fra LF-serietruppen an, og så har han fået tilgang af Peter Andersen, der er tilbage i FC Nakskov efter nogle sæsoner i Søllested.


Svært at tiltrække spillere

- Med den geografiske placering vi har, er det rigtig svært at hente nye spillere til, men kan vi dygtiggøre de unge spillere, vi har, og hente de Nakskov-drenge hjem som har været en tur i Nykøbing FC og spille ungdomsfodbold på lidt højere niveau, så er vi også ganske godt tilfredse, understreger Lasse Nagel.

Annonce

I den seneste sæson i Sjællandsserien, der blev skåret ned til ganske få kampe i foråret på grund af coronaen, formåede vestlollikkerne at blive nummer to i nedrykningsspillet uden at være i store problemer med nedrykningsstregen.

I den kommende sæson skulle den placering, der havde rakt til en ottendeplads i en normal sæson, som minimum gerne fastholdes.

- Som det ser ud lige nu, skal vi igen slutte mellem de otte bedste, siger han og tilføjer:

- Men det er en ny række med en del nye hold, så det kan være svært at spå om, før vi har spillet en del kampe og set, hvad de andre hold indeholder, lyder det fra Lasse Nagel, der lægger ud med et lokalopgør i Sjællandsserien fredag 13. august mod Nordfalster.

Inden da venter en pokalkamp hjemme i Nakskov mod 3. divisionsholdet Herlev tirsdag 3. august klokken 19:00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

Annonce

ANNONCE