cookie-og-privatlivspolitik
Kristina "Mulle" Kristiansen og NFH har kigget langt efter sejrene på det seneste. I morgen skulle der gerne to point på kontoen på hjemmebane mod Ajax.
Kristina "Mulle" Kristiansen og NFH har kigget langt efter sejrene på det seneste. I morgen skulle der gerne to point på kontoen på hjemmebane mod Ajax.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Der er ikke råd til et nyt nederlag

NFH skal tilbage på sejrskurs mod Ajax.
22. september 2019 kl. 08:30 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Normalt er Ajax ikke et hold, som NFH skal sammenligne sig med.

Dertil er Ajax som amatørklub lysår bagud i forhold til NFH. Men lige nu ligger de to hold altså side om side i Håndboldligaen med hver to point på kontoen på en 11. og 12. plads i rækken.

Derfor er søndagens hjemmekamp mod Ajax ekstremt vigtig for NFH, der med et nyt nederlag, det fjerde på stribe i ligaen, vil hænge fast i bunddynget.

Det erkender NFH-træner Jakob Larsen da også, selv om sæsonen stadig er lang.

- Ajax-kampen er selvfølgelig vigtig, og det er ubetinget en kamp, vi skal vinde, selv om vi har vores skadesproblemer at slås med. Især på hjemmebane skal vi kunne kyse dem med vores større fysik og presset fra hjemmepublikummet, siger Jakob Larsen.


Det lysner

Han har været nødt til at slide enormt meget på ganske få spillere, men nu lysner det en smule for enden af den tunnel, der har været ekstrem mørk på det seneste.

- Angelica Wallén kommer til at spille mere end mod København i tirsdags, fortæller Jakob Larsen, der også kan berette, at Sofie Olsens ankelskade er så meget i bedring, at hun er tiltænkt en rolle i søndagens kamp.

Udover det er nytilkomne Mathilde Schæfer klar for NFH, da klubskiftepapirerne er gået i orden.

Hun trænede med for første gang i torsdags, og er klar til at træde ind primært i forsvaret.

- Det giver os mulighed for at aflaste Anna Lagerquist, der har set mærket ud, og forhåbentlig giver det hende overskud til at forbedre sit angrebsspil, siger Jakob Larsen om svenskeren, der ikke har scoret en eneste gang i de seneste to kampe.


Spændende modstander

Han ser Ajax som en klub og modstander, der hele tiden lærer ved at være med i Håndboldligaen og kontinuerlig har forbedret deres niveau over de seneste par sæsoner, hvor de har ligget i Danmarks bedste række.

- De har en dygtig træner i Dennis Bo Jensen, der har formået at gøre mange spillere klar til at spille i ligaen med små midler.

- Det er et struktureret hold, som kommer tættere og tættere på de øvrige hold i rækken, vurderer Jakob Larsen, der har en klar forventning om en hjemmesejr.


Ikke flere nye lige nu

Med tilgangen af Mathilde Schæfer er "transfervinduet" smækket i lige for nuværende, men Jakob Larsen afviser ikke, at der på et senere tidspunkt kan opstå muligheder på spillermarkedet, som man vil forfølge.

- Vi er stadig i underskud i forhold til de skader, vi har, og kigger os hele tiden omkring, men lige nu stopper vores økonomi muligheden for at tilknytte flere spillere, fortæller cheftræneren.

Kampen mod Ajax begynder søndag kl. 17:00 i Lånlet Arena.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce