cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøerne - her Alexander Nielsen - har fået alt for lidt ud af de første fem kampe i 1. division. Det mener sportschef Morten Juul, som ikke er tilfreds med sæsonstarten.
Team Sydhavsøerne - her Alexander Nielsen - har fået alt for lidt ud af de første fem kampe i 1. division. Det mener sportschef Morten Juul, som ikke er tilfreds med sæsonstarten.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Der skal ske noget nu

Sportschef Morten Juul dumper Team Sydhavsøernes turneringsstart.
01. oktober 2019 kl. 11:30 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO To point i sæsonens første fem kampe og nederlag senest på udebane mod oprykkerne fra HC Midtjylland i lørdags betyder, at Team Sydhavsøerne er placeret under nedrykningsstregen i 1. division.

Det behager naturligvis ikke sportschef Morten Juul, der dog havde forudset en svær indledning på sæsonen, men kun to point er klart i underkanten.

- Vi vidste godt, at startprogrammet var vanskeligt, men at vi kun står med to point på nuværende tidspunkt, er selvfølgelig ikke godt nok. Der skal ske noget nu, siger sportschefen, der efter de første fem afviklede kampe har slået en streg i sandet.

- Nu kigger vi fremad mod kampen på søndag mod HEI Skæring. Den skal vi simpelthen vinde - og helst også de næstfølgende kampe mod Roskilde, HØJ og Odense, siger sportschefen, der åbner op for tilgang til truppen, hvis det mod forventning viser sig, at venstrebacken Kristian Lund Vukman ikke bliver klar til at deltage i angrebsspillet inden for en overskuelig fremtid.


Måske tilgang på vej

- Det kigger vi på hele tiden, og vi har da også været i dialog med flere potentielle emner, men indtil videre har det ikke kunne lykkedes, siger Morten Juul, der anerkender, at venstre backpositionen er udfordret.

- Men vi skal også have kigget på defensiven. Der går simpelthen for mange mål ind. Jeg tror, vi skal tilbage til det, der virkede i slutningen af sidste sæson, hvor vi gik mere offensivt til værks og tog mere initiativ i stedet for at vente på skytterne, der har fået alt for let spil i denne sæson. Det har også påvirket målmandsredningerne, der har været en mangelvare, lyder det fra Morten Juul, der ikke har planer om at se på trænerkonstellationen Johan Zanotti og Nick Szwiec for nuværende.


Ro til trænerteamet

- Jeg tror ikke på kortsigtede løsninger. Der ligger en strategi, hvor vi gerne vil satse på unge spillere og udvikle dem. Den holder vi holder fast i, understreger Morten Juul, der bakker fuldt op om det nuværende trænerteam.

Og han har også en tro på, at sejrene kommer nu.

- Vi har spillertruppen til at præstere langt bedre end vi har gjort, så det handler om at få det bedste frem i spillerne og udnytte de kompetencer hvert enkelt spiller har, understreger sportschefen.

Gennem de første kampe har Team Sydhavsøerne lukket alt for mange mål ind i anden halvleg, men Morten Juul afviser, at den fysiske form ikke rækker til en hel håndboldkamp.

- Spillerne er i glimrende fysisk form. Det handler om, at kampene bliver afviklet på en måde, der genererer mange scoringer, når vi skal op og jagte modstanderens føring. Og så har vi åbnet for meget op bagude, mener Morten Juul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce