Annonce
Sport

Det lugter af en nedlukning

Hverken Team Sydhavsøerne eller NFH's 3. divisionsmænd, der her krydser klinger i en af de få kampe, der nåede at blive afviklet i efteråret, ser ud til at skulle spille flere kampe i denne sæson, Foto: Anders Knudsen

Håndboldsæsonen fra 2. division og nedefter ser ud til at være overstået.

LOLLAND-FALSTER Med regeringens seneste coronaudmeldinger, der ikke indbefattede en åbning af indendørs breddesport, ser det særdeles vanskeligt ud i forhold til at få afviklet de lokale håndboldturneringer fra 2. division og nedefter.

Siden 25. oktober sidste år, hvor blandt andre NFH's 2. divisionskvinder spillede deres sidste kamp, har der ikke været afviklet en eneste kamp, og omkring årskiftet blev det meldt ud, at turneringerne kun kunne færdigspilles som enkeltturnering, når og hvis sæsonen, som man håbede dengang, blev genoptaget i marts.

Det ser nu heller ikke ud til at blive tilfældet, og derfor ser det ud til, at indeværende sæson nøjagtig som forrige sæson aldrig bliver spillet til ende.

Ingen officiel beslutning

Officielt er der endnu ikke truffet nogen beslutning, men det ser ud til, at en samlet udmelding fra Dansk Håndbold Forbund, DHF, er lige på trapperne.

Forbundets turneringsudvalgt afholdt et møde i tirsdags, hvor der blev truffet en beslutning, men ifølge Håndbold Regions Øst administrationschef, Per Jensen, der selv deltog i mødet, har udvalget ikke bemyndigelse til at føre den vedtagne beslutning ud i livet.

- Det er sendt videre til godkendelse hos DHF's bestyrelse, der mødes snarest muligt, og derefter kommer der en udmelding, siger han til den Holbæk-baserede avis Nordvestnyt.

Dermed kunne det godt ligne en vidtgående beslutning om at lægge turneringen ned for denne sæson, men hvad der så skal ske med de hold, der ligger til enten op- eller nedrykning efter de fire til seks kampe, der nåede at blive afviklet i efteråret, er indtil videre uvist.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad med 1. division?

Vælger man en løsning, der betyder, at man starter helt forfra med de samme rækker efter sommerferien og suspenderer op- og nedrykning, opstår problemet med de tre nedrykkere, der er i fuld gang med at blive fundet i kvindernes og mændenes 1. division, og spørger man hos blandt andet SUS Nyborg, der ligger sidst i mændenes 1. division, tror træner Mads Rydal mere og mere på, at nedrykningen bliver droppet.

- Beslutningen er nok bare blevet trukket, fordi vi fortsat - på papiret - skal have noget at spille for, sagde han til Folketidende i lørdags efter fynboernes nederlag til Team Sydhavsøerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pihl er ikke i tvivl

Lokalt er træneren for NFH's 3. divisionsmænd, Bo Toft Pihl, heller ikke i tvivl om, hvad beslutningen bør være.

- Det giver ingen mening at genstarte turneringen i april eller maj for at spille så få kampe efter fem måneder uden træning. Lad os få lukket ned og se frem mod den nye sæson, siger NFH-træneren, der ikke har set sine spillere siden sidst i oktober.

- Er de der alle sammen, hvis vi starter op igen? Jeg aner det ikke, siger træneren, der ligesom de øvrige lokale divisionshold og hold i Kvalifikationsrækken hverken kan rykke op eller ned, hvis det skulle blive et scenarie i forhold til deres nuværende placering i rækkerne.

  • Hverken Team Sydhavsøerne eller NFH's 3. divisionsmænd, der her krydser klinger i en af de få kampe, der nåede at blive afviklet i efteråret, ser ud til at skulle spille flere kampe i denne sæson, Foto: Anders Knudsen
Annonce
Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Annonce
Annonce
112

Kødtyv vendte tilbage - og så blev han anholdt

Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Politik

Endnu en politiker skifter parti: Regeringen kan ikke længere regne med flertal

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Sport

Spændende pokallodtrækning: - TSØ skal møde gamle kendinge

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

Guldborgsund

Truet træleopard bidt ihjel: - Helt ekstremt øv

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster