cookie-og-privatlivspolitik
Jens Jessen nåede kun at stå i spidsen for Døllefjelde i ni måneder.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Døllefjelde fyrer træneren

træner er fortid som cheftræner for markedsbyens bedste hold.
04. oktober 2019 kl. 11:50 Af Torben Mølgaard

Annonce

DØLLEFJELDE Knap tre måneder før kontraktens udløb og med blot fire kampe tilbage i LF-serien har Døllefjelde-Musse fyret cheftræner Jens Jessen med øjeblikkelig virkning.

- Vi har en målsætning om en top 6-placering i grundspillet og dermed en plads i opryknings-slutspillet i foråret, siger seniorformand i Døllefjelde Michael Frederiksen.

- Men med en øjeblikkelig placering som nummer seks, følte vi os ikke sikre på at kunne indfri målet med Jens ved roret, og derfor er vi nødt til at reagere og prøve noget nyt, påpeger Michael Frederiksen.

Jens Jessen overtog en trup i opløsning ved årsskiftet, efter knap en halv snes stamspillere forlod klubben midt i sæsonen i Sjællandsserien, hvor nedrykning naturligvis var uundgåelig.

Døllefjelde fik kun et enkelt point i forårets 11 kampe, hvor lollikkerne i de fleste kampe var overmatchede.

Og den nye sæson i LF-serien begyndte med et chokerende 0-1 nederlag til oprykkerne fra Eskilstrup. Siden er gået op og ned for det unge mandskab med mange unge spilere fra egen afdeling.

Men ti point i syv kampe - uden sejre på udebane - og en sjetteplads var altså ikke nok til at redde trænerens sæde året ud.


Savnet noget gejst

- Jeg vil ikke specifikt pege på noget spillemæssigt, men jeg har savnet noget gejst og vindermentalitet i dette efterår, siger Michael Frederiksen om årsagen til fyringen.

- Vi skal nu bruge resten af året på et finde en kompetent afløser, der er klar til at overtage træningen ved opstarten ultimo januar, siger Michael Frederiksen.

Den spillende assistenttræner Nicky Bertelsen får ansvaret for LF-serieholdet resten af sæsonen, hvor Døllefjelde i rækkefølge mangler at møde: FC Nakskov (hj), Nykøbing FC (ude), Øster Ulslev (hj) og Søllested (hj).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce