cookie-og-privatlivspolitik
Jens Jessen nåede kun at stå i spidsen for Døllefjelde i ni måneder.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Døllefjelde fyrer træneren

træner er fortid som cheftræner for markedsbyens bedste hold.
04. oktober 2019 kl. 11:50 Af Torben Mølgaard

Annonce

DØLLEFJELDE Knap tre måneder før kontraktens udløb og med blot fire kampe tilbage i LF-serien har Døllefjelde-Musse fyret cheftræner Jens Jessen med øjeblikkelig virkning.

- Vi har en målsætning om en top 6-placering i grundspillet og dermed en plads i opryknings-slutspillet i foråret, siger seniorformand i Døllefjelde Michael Frederiksen.

- Men med en øjeblikkelig placering som nummer seks, følte vi os ikke sikre på at kunne indfri målet med Jens ved roret, og derfor er vi nødt til at reagere og prøve noget nyt, påpeger Michael Frederiksen.

Jens Jessen overtog en trup i opløsning ved årsskiftet, efter knap en halv snes stamspillere forlod klubben midt i sæsonen i Sjællandsserien, hvor nedrykning naturligvis var uundgåelig.

Døllefjelde fik kun et enkelt point i forårets 11 kampe, hvor lollikkerne i de fleste kampe var overmatchede.

Og den nye sæson i LF-serien begyndte med et chokerende 0-1 nederlag til oprykkerne fra Eskilstrup. Siden er gået op og ned for det unge mandskab med mange unge spilere fra egen afdeling.

Men ti point i syv kampe - uden sejre på udebane - og en sjetteplads var altså ikke nok til at redde trænerens sæde året ud.


Savnet noget gejst

- Jeg vil ikke specifikt pege på noget spillemæssigt, men jeg har savnet noget gejst og vindermentalitet i dette efterår, siger Michael Frederiksen om årsagen til fyringen.

- Vi skal nu bruge resten af året på et finde en kompetent afløser, der er klar til at overtage træningen ved opstarten ultimo januar, siger Michael Frederiksen.

Den spillende assistenttræner Nicky Bertelsen får ansvaret for LF-serieholdet resten af sæsonen, hvor Døllefjelde i rækkefølge mangler at møde: FC Nakskov (hj), Nykøbing FC (ude), Øster Ulslev (hj) og Søllested (hj).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce